5 filme pe care trebuie să le vezi în weekend

De Nicoleta Galeteanu pe

Din seria celor mai aşteptate producţii ale verii, cinematografele din Bucureşti îţi propun şi în acest weekend pelicule de mare succes, pe care nu ai voie să le ratezi.

Carrie, Samantha, Miranda şi Charlotte îţi dau din nou întâlnire, dar nu în Manhattan, Jerry Bruckheimer îţi propune o poveste fremecătoare cu prinţi şi prinţese, iar „Les weekends Film Menu” încă nu şi-a dezvăluit toate filmele bune.

Iată câteva recomandări pe care le poţi include în lista filmelor ce merită văzute! 

„Totul despre sex 2”


Sex and the City 2 le readuce pe marile ecrane pe cele patru personaje charismatice – Carrie, Samantha, Miranda şi Charlotte – odată cu lansarea celui de-al doilea lungmetraj din serie.

Umorul, pasiunea pentru modă şi aventura sunt le scoate pe cele patru prietene din rutina new-yorkeză şi le duce tocmai în deşert, într-o aventură palpitantă.
O aventură „glamour” tumultoasă şi plină de surprize, expediţia în exoticul loc nu este lipsită desigur nici de poveştile de dragoste pasionale şi imprevizibile.

„Giallo”


Cel mai nou film al regizorului şi scenaristului italian Dario Argento, „Giallo/Cod galben de crimă”, te invită să iei parte la o poveste de ficţiune, cu mister şi crimă.

Giallo este un criminal psihopat periculos, care a şocat poliţia din Italia prin torturile prin care îşi ucide victimele. Ajunsă în Torino, Linda presimte că frumoasa ei soră, Celine, manechin de succes care participă la săptămâna modei de la Milano, ar putea fi în pericol.

Speriată, Linda apelează la ajutorul detectivului Enzo Avolfi (Adrien Brody).

„Prinţul Persiei”


Unul dintre cele mai aşteptate filme în această vară, cel mai nou film al regizorului Jerry Bruckheimer, „Prinţul Persiei/Prince of Persia: The Sands of Timea avut premiera săptămâna trecută.

Un film frumos cu prinţi şi prinţese, povestea ne poartă în Persia Antică, unde Dastan (Jake Gyllenhaal) trebuie să învingă o serie de fiinţe fantastice pentru a apăra coroana, prinţesa Tamina (Gemma Arterton), care îi va deveni în final iubită.

„Tăcerea Lornei”


Les weekends Film Menu” continuă şi în acest weekend la Cinema Elvira Popescu cu cele mai bune filme franţuzeşti. Duminică, îţi recomandăm „Tăcerea Lornei/Le silence de Lorna”, o producţie belgiano-franceză în regia lui Jean-Pierre Dardenne şi Luc Dardenne.

O tânără albaneză se căsătoreşte din convenienţă cu un belgian dependent de droguri, pentru a putea ajunge în Europa, în căutarea unei vieţi mai bune. Dacă el ar muri dintr-o supradoză, ea şi-ar căpăta libertatea, doar că narcomanul îşi doreşte să trăiască…

Filmul rulează începând cu ora 18.00 la Cinema Elvira Popescu.

„Scrisori către Julieta”


Dacă ai ches să râzi la o comedie romantică, „Scrisori către Julieta/ Letters to Juliet” este filmul potrivit.

Povestea se petrece în însoritele ţinuturi ale Italiei, acolo unde Sophie (Amanda Seyfried), o tânără scriitoare americană, se bucură de o vacanţă relaxantă, despre care habar nu are că îi va schimba viaţa.

Aflată în Verona, oraşul marilor iubiri şi al legendarilor Romeo şi Julieta, Sophie se hotărăşte să ajute miile de îndrăgostiţi care au nevoie de sfaturi pentru a-şi rezolva problemele sentimentale.

Dar Sophie găseşte o scrisoare rătăcită, veche de 50 de ani, şi se decide să îi răspundă, neştiind însă cine o va citi.

Foto: NorthFoto 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro