5 filme de văzut în weekend

De Nicoleta Galeteanu, pe

Scaunele la cinema vor fi ocupate fără rezervă şi în acest weekend, chiar dacă avem o singură pemieră. Predatorii lui Schwarzenegger ajung în variantă 3D în cinematografe, dar predau apoi sala…
 …titanilor lui Zeus. „Caravana cinematografică” soseşte şi ea de la Tiff, dar şi „The losers” îşi fac apariţia în stil mare, pe marile ecrane. Iată ce filme îţi recomandăm în acest final de săptămână. 

„Predators”

Predatorii ies din nou pe ecrane odată cu lansarea celui de-al treilea film din seria „Predator”, sub regia de această dată a tânărului cineast de origine maghiară Nimród Antal. Noutatea cu care se prezintă filmul, pe lângă efectele vizuale impresionante, este distribuţia.

Dacă te aşteptai să îl vezi tot pe Arnold Schwarzenegger, ei bine, „Predators” îl aduce în locul lui pe pianistul lui Polanski, Adrien Brody, care este acum mercenarul Royce.

„Caravana Cinematografică”

Un film românesc bun, cu o poveste tipic românească şi un umor specific, „Caravana cinematografică” este o comedie neagră care te trezeşte la realitatea actuală, deşi ţi-o prezintă pe cea a anilor ’60.Într-un decor tipic românesc cu dialoguri şi minciuni ale comunismului, tovarăşi trimişi să îndeplinească misiuni „la Centru”, Titus Muntean redă un autentic contrast al lumilor din care provin personajele. În film joacă Mircea Diaconu şi Dorian Boguţă.

„Înfruntarea titanilor”

Pentru amatorii de mitologie, recomandăm o experienţă 3 D a poveştilor cu zeii Olimpului şi comploturile politice ale regilor.

În regia lui Louis Leterrier, „Clash of the Titans” este „suspectat” de critici că nu vine cu prea multe lucruri noi faţă de filmul original din 1981, al lui Desmond Davis.

Totuşi, dacă nu l-ai văzut pe primul, filmul îţi prezintă povestea lui Perseu care creşte printre oameni şi revoltele tot mai numeroase ale pământenilor împotriva zeilor. în film joacă Sam Worthington, protagonistul lui James Cameron din „Avatar”.

„Cu fanfara în vizită”

La Uranus 144, între Casa Poporului şi Piaţa George Coşbuc, te aşteaptă câteva producţii bune care au rulat şi la Festivalul Transilvania anul acesta.

Mâine seară de la 22:00, îţi recomandăm un film frumos, apreciat şi multipremiat, în regia regizorului israelian Eran Kolirin.
„The Band’s Visit” prezintă o mică echipă a poliţiei egiptene, blocată într-un orăşel în mijlocul pustietăţii.

Preţul unui bilet la proiecţiile de film de la Uranus 144 este de 10 lei.

„The losers”

Dacă ai chef de acţiune şi aventură în acest weekend, poţi alege să urmăreşti misiunea unor agenţi CIA trimişi în jungla boliviană într-o misiune capcană.„The losers” este o poveste explozivă despre trădare şi răzbunare, pentru că Jeffrey Dean Morgan şi Chris Evans – portagoniştii misiunii – trebuie să îşi ia revanşa în faţa perfidului Max.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!