Răzvan Simion îşi serbează ziua de naştere în Spania

De Unica.ro, pe

Răzvan Simion, cunoscutul și apreciatul prezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, emisiune pe care o prezintă la Antena 1, alături de Dani Oțil, ȋși va serba, anul acesta, ziua de naștere, ȋn Spania.
Ziua de 8 august, când va ȋmplini 33 de ani, ȋl va prinde pe Razvan Simion la Barcelona, loc unde a plecat ȋmpreună cu familia și niște prieteni apropiați. După un an extrem de ȋncărcat din punct de vedere profesional, vedeta Antena 1 se află ȋntr-un bine-meritat concediu ȋn peninsula iberică, vacanță pe care a reușit s-o ia ȋntre filmările pentru noul sezon X Factor, emisiune care va ȋncepe din toamnă, la Antena 1 și pe care o prezintă alături de colegul și bunul său prieten, Dani Oțil.
Poze: Răzvan Simion şi-a învăţat fetiţa să schieze
Familist convins, Răzvan este de părere că nu există nimic mai frumos decât să-ți poți petrece cele mai importante momente din viață alături de familie și, și acum, ȋn ziua ȋn care va ȋmplini 33 de ani, le va avea alături pe soția și fiica sa. „Imi iubesc profesia, ma numar printre cei mai norocosi care au reusit sa tina viata profesionala si cea de familie in echilibru, in ultima vreme am fost si la X Factor si simteam nevoia timpului petrecut doar cu ai mei. Barcelona este un oras superb, ne place tuturor, orasul acesta ne da puteri, este cosmopolit, fara a fi insa excesiv de aglomerat, si, mai presus de orice, este o bijuterie arhitectonica”, spune vedeta Antenei 1.
Aflat de la ȋnceputul săptămânii la Barcelona, Răzvan a fost deja ȋn parcul de distracții de acolo, pentru cea mică și, ȋn același timp, a vizitat și câteva dintre cele mai de seamă obiective turistice din capitala catalană.
Răzvan a primit deja o parte din cadouri. Unul dintre ele este un bilet la un concert de-al lui Alejandro Sanz, concert la care matinalul de la Antena 1 de-abia așteaptă să ajungă!
Seara de 8 august o va petrece pe mare, cu barca, de unde nu va lipsi tortul și nici șampania.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!