A rămas blocat în aparatul pe care trebuia să îl repare. Gestul ilar la care a recurs bărbatul pentru a fi salvat

De Amelia Matei, pe
Polițiștii din Texas au răspuns recent unei solicitări mai puțin obișnuite de ajutor, după ce un localnic i-a anunțat că o persoană a strecurat un bilețel prin fanta de eliberare a chitanțelor unui ATM, prin care cerea ajutor pentru a fi scos din bancomat. 

„Vă rog, ajutați-mă! Sunt blocat aici și nu am telefon la mine! Sunați-l pe șeful meu la numărul 210…”, scria pe unul dintre biletele primite de localnici de la bancomat.

Bărbatul a strecurat mai multe bilete în aparat, dar clienții anteriori fie nu le-au observat, fie  le-au ignorat crezând că este vorba despre o glumă.

Până la urmă, unul dintre clienți a auzit o voce slabă venind dinspre ATM și și-a dat seama că cineva este înăuntru, așa că a sunat la poliție.

Reparatorul, a cărui identitate a rămas anonimă, a intrat în camera în care se afla bancomatul pentru a repara o broască defectă. Din nefericire, a reușit să se închidă înăuntru și își lăsase telefonul mobil în mașină, motiv pentru care a fost nevoit să își folosească imaginația pentru a ieși din încurcătură.

Când polițiștii și-au dat seama ce s-a întâmplat, au spart ușa de la camera de securitate și, după mai bine de două ore de așteptare, l-au scos pe bărbat din bancomat.

„Toată lumea este în regulă, dar n-o să mai întâlnesc aşa ceva în viaţa mea, să rămână cineva blocat într-un bancomat. E pur şi simplu o nebunie”, a declarat Richard Olden, unul dintre polițiști.

Citește și – Un miliardar a solicitat un credit de 1 dolar la bancă. Motivul este ilar

Citește și – Cum să scoți bani de la bancomat fără să fii păcălit. Atenție la tasta 5!

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro