Prinţesa Diana şi Kate, împreună pe coperta unei reviste britanice

De Nicoleta Galeteanu pe

Are cont pe Facebook, este prietenă cu Camilla Parker, are 10 milioane de fani pe Twitter şi „o relaţie complicată”. Cum ar fi arătat astăzi Prinţesa Diana dacă ar fi trăit?
În caz că nu îţi iese exerciţiul de imaginaţie, aceasta este profilul Prinţesei de Wales realizat de publicaţia britanică Newsweek, care a înfăţişat-o pe Lady Di la vârsta de 50 de ani pe coperta revistei lunare.

Un omagiu inedit adus celei mai iubite prinţese din istorie, care ar fi împlinit 50 de ani pe 1 iulie, sau o blasfemie stupidă?, au comentat ziarele din toată lumea.
Probabil că ideea autoarei Tina Brown nu a fost aceea de a o defăima pe Lady Diana, însă imaginaţia editorul Newsweek nu se opreşte aici. Diana apare, conform stilului caracteristic, purtând o ţinută elegantă şi pălărie, alături de Kate Middleton, devenită Catherine, Ducesa de Cambridge, în urma căsătoriei cu Prinţul William.

Editorul merge mai departe cu simţul umorului. I-a construit Prinţesei o întreagă reţea de prieteni pe Facebook, cu peste 100 de mii de prieteni, este fan „Mad Men” şi „Dinastia Tudorilor” şi admiratoare a lui Colin Firth. De asemenea, Prinţesa Diana comunică frecvent cu Camilla Parker, actuala soţie a Prinţului Charles, şi Dalai Lama şi obişnuieşte să îşi ţină fanii la curent cu noutăţi cu regularitate.

„Stau în faţa vitrinei Burberry cu soţii Beckham. Ador pantofii aceştia!” sau „Săptămâna viitoare merg în Haiti cu Paul Haggins (n.r. regizor american). Toţi cei care vor să doneze pentru Crucea Roşie, vă rog să găsiţi aici contul”, sunt unele dintre statusurile Prinţesei postate pe Facebook. Prinţului Harry, fiul său cel mic, i-a transmis de curând să se tundă.

În acest an, pe 1 iulie, Prinţesa Diana ar fi împlinit 50 de ani, dacă tragicul accident de maşină nu i-ar fi curmat viaţa în 1997.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro