5 filme noi de văzut în acest weekend

De Nicoleta Galeteanu pe

Cinematografele propun cinefililor să reia locurile în bănci, pentru că weekend-ul vine cu cinci noi premiere care îşi fac apariţia pe marile ecrane de la noi, după ce au cucerit…
… box-office-uri şi festivaluri străine.

Grila este mai mult decât variată. Noaptea Albă a Filmului Românesc deschide weekend-ul cu peste 30 de filme de top autohtone şi o proiecţie specială pentru cinefili.

Mar nero

Apreciat de cinefili şi critici deopotrivă, „Mar nero”, coproducţia italo – română – franceză produsă de Ada Solomon, intră în cinematografe vineri şi se aşteaptă să aibă cel puţin acelaşi succes remarcabil ca în Italia.
 
Filmul este inspirat din experienţa bunicii lui Federico Bondi, regizorul filmului, şi spune povestea impresionantă dintre o tânără  româncă venită în Italia ca să lucreze şi o bătrână văduvă.

Deşi dificilă, bătrâna Gemma (Occhini) reuşeşte să se apropie încet încet de tânăra ei îngrijitoare, Angela (Dorothea Petre), angajată de fiul său, de care s-a îndepărtat (Corso Salani).

Resident Evil: Viaţa de apoi

Pentru adepţii filmelor de acţiune şi science-fiction, Milla Jovovich şi Ali Larter se luptă în „Viaţa de apoi„, cel de-al patrulea film din seria de mare succes, „Resident Evil”.

Scris, regizat şi produs de Paul WS Anderson după jocul popular omonim, regizorul o teleportează pe frumoasa sa soţie, Milla Jovovich, într-o lume bântuită de un virus care îşi transformă victimele în zombi ucigaşi.

Invincibilă şi plină de speranţă, Alice caută supravieţuitori printre morţii vii, într-o lume uitată de Dumnezeu.

Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule 

„Wall Street: Money Never Sleeps” este unul dintre filmele lunii ce merită văzute în avanpremieră.

Lansată în premieră mondială în acest an la Cannes, cea mai nouă peliculă a lui Oliver Stone se anunţă un succes de box-office, avându-i în rolurile principale pe Carey Mulligan din „An Education” şi fermecătorul Michael Douglas.

Filmul continuă drama din 1987 (câştigător al unui Oscar), unde Gordon Gekko (Michael Douglas) iese din închisoare pentru a încerca să îşi spele reputaţia într-o lumea dură a bursei.


      
Vezi pe pagina următoare celelalte premiere din cinematografe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2