Cele mai aşteptate filme 3D ale anului

De Nicoleta Galeteanu, pe

De la „Avatar”, primul film realizat integral cu camere stereotipice, universul tridimensional al producţiilor de cinema a dovedit că nu existe limite de box-office…
…dar nici ale experienţei trăite de cinefilii care nutresc să locuiască în lumi fictive.

Anul acesta, amatorii de senzaţii inedite, fie şi numai în sala de cinema, sunt rugaţi să se mobilizeze emoţional, pentru că distribuitorii nu vor pierde niciun film 3D şi nici profitul tendinţei tridimensionale care a pus stăpânire în toate cinematografele din lume.

După confruntările spectaculoase ale titanilor, efectelor pirotehnice greu de suportat, călătorii spre centrul Pământului şi incursiuni reale pentru a fura Luna, iată ce alte experienţe în premieră te aşteaptă în acest an, în cinematografele româneşti 3D.

Alpha şi Omega

Animaţia celor de la Lionsgate ajunge pe marile ecrane în a doua jumătate a lunii septembrie şi se anunţă un mare succes pentru studiourile Crest Animation.
Filmul este o comedie în regia lui Ben Gluck, despre instituţia căsătoriei în familia lupilor.

Kate – Alpha – şi Humphrey – Omega – sunt doi lupi care nu au absolut nimic în comun. Pentru Kate, disciplina şi datoria sunt literă de lege, în timp ce Omega trăieşte numai pentru distracţie. De fapt, ei nici nu au voie să fie împreună, nici măcar ca prieteni.  

 

Legende din regatul bufniţelor

În regia lui Zack Snyder, „Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole” este o poveste frumoasă scrisă de John Orloff şi John Collee, despre lumea bufniţelor în care vei vedea că există statut social, clanuri şi supremaţia în cei mai falinici copaci.  

După ce fratele său îl împinge din cuib, Soren, o bufniţă de hambar oropsită, va fi nevoit să îşi ia viaţa în propriile aripi şi să facă faţă celor mai neaşteptate provocări. Dar Soren îşi ia revanşa şi ajunge în scurt timp unul dintre liderii clanului de bufniţe din marele arbore Ga’Hoole.

Filmul are premieră pe 8 octombrie.

Află ce alte experienţe cinematografice se anunţă în acest an.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!