4 filme de văzut în weekend la cinema

De Nicoleta Galeteanu pe

Dacă săptămână trecută hoţul de informaţii şi ucenicul vrăjitor şi-au disputat supremaţia în box-office-ul românesc, weekend-ul acesta se anunţă cel puţin la fel „bătăios”.
Cu arte marţiale, confruntări sângeroase şi urmăriri ca-n filme, noile premiere vor antrena în cinematografele româneşti aproape 70.000 de cinefili.

1. „Ultimul războinic al aerului”

„The Last Airbender” s-a numărat pe lista celor mai aşteptate producţii în America, însă a cam dezamăgit publicul.

Inspirat din desenul animat japonez cu acelaşi nume, producătorii sperau să dea lovitura cu efectele speciale, pentru că filmul, spun criticii, prezintă un fir epic banal şi o intrigă slab construită.Şi, din păcate pentru Night Shyamalan, regizorul filmului, doar efectele speciale sunt impresionante. Filmul a primit decât puţin peste nota 4, faţă de 9,3, nota acordată seriei animate.

2. „Salt

Fantezia americanilor pentru spionaj a mai ţesut o poveste cu spioni ruşi, operaţiuni CIA şi misiuni speciale. Nici Angelina Jolie nu poate spune că nu o pasionează genul ăsta de filme. De fapt, cine ar fi mai potrivită într-o „misiune imposibilă” decât Angelina, dacă Tom Cruise ar refuza rolul?

Iniţial, producătorii s-au gândit la un rol principal masculin şi i-a fost propus lui Tom Cruise, care l-a refuzat sub pretextul că este aproape identic cu cel interpretat de el în „Mission: Impossible”.

Salt este ofiţer operativ al CIA şi bănuită că ar fi spion rus. Culmea ironiei este că odată cu încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia, apar şi secretele din spatele identităţii ei.Află din pagina următoare ce alte premiere rulează în acest weekend.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2