Filme noi de văzut în weekend

De Nicoleta Galeteanu pe

Cine credea că doar oamenii şi extratereştri îşi dispută planeta vor fi martori la o deconspirare de proporţii, căci nu se anunţă o simplă confruntare, ci o cruntă răzbunare între căţei…
..şi pisici. Felinele îşi scot ghearele din pernuţe, eroismului canin îşi arată colţii, dar până la urmă „Câini şi pisici” îşi dispută cinefilii cu cei mai mari eroi de acţiune ai tuturor timpurilor.

Iată premierele şi avanpremierele care te aşteaptă în weekend la cinema!

Câini şi pisici: răzbunarea lui Kitty Galore

Este de departe unul dintre cele mai aşteptate premiere ale verii. Continuarea primului film apare în sfârşit în cinematografe – după un deceniu aproape -, timp în care conflictul dintre animalele noastre adorabile a mocnit fioros.

Lupta dintre căţei şi pisici este mai acerbă ca oricând, mai ales că Kitty Galore promite răzbunare cruntă. În timp ce „stăpânii umani” traiesc într-o fericită ignoranţă, patrupedele se războiesc între ele, folosindu-se de o tehnologie ultra-performantă şi de spioni şi asasini teribili.  

Eroi de sacrificiu

„Rambo” şi „Predator” sunt mici ucenici pe lângă ce vei vedea în filmul lui Sylvester Stallone.

Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Bruce Willis, Mickey Rourke, Sylvester Stallone şi Jason Statham se întâlnesc pe acelaşi platou de filmare pentru o operaţiune complet explozivă.

Karate Kid

Misterul sacru al artelor marţiale este pe cale să fie dezvăluit în toată lumea, căci în locul învăţăcelului Ralph Macchio, Jaden Smith este noul Karate Kid, un mic afro-american cu dreaduri, care se mută în China.

Aşadar, povestea este inutibilă: Jaden Smith se adaptează greu, iar problemele nu întârzie să apară. Aşa intră în scenă domnul Han, adică Jackie Chan, care îl învaţă pe băiat kung fu.

Filmul rulează în avanpremieră.

Vezi ce alte filme rulează în avanpremieră în acest weekend.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2