Premieră videoclip Nwanda feat. DOC – Prost nu înseamnă nebun

De Sandra S. pe

Un nou videoclip Nwanda a avut premiera in aceasta seara pe Music Channel, piesa promovata fiind „Prost nu inseamna nebun” (feat. DOC).
Aceasta este inclusa pe materialul sau discografic de debut, „Balanta”, avand parte de reactii foarte bune in randul ascultatorilor de hip hop. „Prost nu inseamna nebun” este cel de-al doilea single care beneficiaza de videoclip, dupa „Vraji” (feat. Deliric). Filmarile s-au desfasurat pe parcursul unui weekend, in incinta Atelierului de Productie.
Cu aceasta ocazie, artistul face publica si data concertului de lansare a albumului sau de debut, „Balanta”: duminica,10 martie, in clubul Silver Church din Bucuresti. La lansare vor fi prezenti artistii cu care a colaborat la album: DOC, Deliric, Vlad Dobrescu, AFO, Grigo, Brugner. Mai multe detalii vor fi facute publice zilele urmatoare pe site-ul oficial (Nwanda.ro) si pe pagina de Facebook.

Nwanda a debutat in 1997, cand a infiintat trupa hip-hop „Trilogia” impreuna cu DOC si Deliric. Proiectul s-a transformat ulterior in „E.L.I.T.A.” („Enunt Literalmente Imperceptibil Tacticienilor Antimetafora”), dupa ce li s-a alaturat II-Zece. A urmat o serie de aparitii pe compilatiile hip-hop din acea perioada: Real Hip Hop Vol. 2, Marpha IV, mixtape-ul Dj Sleek – „Ronin” etc. Dupa aparitia proiectului CTC (in 1999) si infiintarea de catre Vlad Dobrescu a primului label independent,Facem Records (in 2000), Nwanda continua sa colaboreze cu DOC si Deliric, fostii sai colegi de trupa, dar si cu noii colegi de label: Vlad Dobrescu, Dj Paul, Carbon, Cedry2k, Smogg, Prozac, Aforic.
„Balanta” este albumul de debut al lui Nwanda si este disponibil din 15 noiembrie 2012 in mediul online (pe site-ul oficial al artistului: Nwanda.ro). Concertul de lansare se va tine pe 10 martie 2013, in clubul Silver Church din Bucuresti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească