Pentru gurmanzi: cele mai bune locuri unde poţi lua masa în Malta

De Unica.ro, pe

Este imposibil ca atunci când ajungi în Malta să nu te interesezi de deliciile acestei bucătării şi să nu îţi doreşti să le încerci pe toate, dar cu măsură, în cele mai renumite restaurante.

Restaurante luxoase sau tradiţionale?

În Valletta special pentru toţi îndrăgostiţii şi romanticii incurabili se găseşte restaurantul Palazzo Preca, în care decorul desprins din filmele de dragoste combinat cu mâncărurile delicioase în stil tradiţional maltez, şi servirea impecabilă a angajaţilor îl ridică pe culmile succesului, iar toţi turiştii care aleg să ia masa în acest loc, îl recomandă cu drag.

Un restaurant de tip tradiţional cu preparate în stil maltez dar şi francez se află în Mellieha şi este cunoscut sub numele de Rebekah’s. Mesele cu naproane bordate si servetele albe cu scaunele din lemn vechi întretinut, cu lumânări şi bucheţele mici de flori parfumate creează un cadru rustic, iar preparatele suculente şi delicioase te fac să revii în acest loc iar şi iar.

Locuri care te vor cuceri

Dacă ai ajuns pe insula Gozo şi ai vizitat arcul natural unde ai fost cucerit de frumoasele privelişti privite prin ,,Fereastra Albastră”, te-ai relaxat în golfuleţele cu ape cristaline şi calde atunci este timpul să te opreşti pentru o gustare tradiţională în Victoria, capitala insulei. Aici vei găsi restaurantul modern Vinyard cu o bucatarie atât tradiţională cât şi internaţională unde voia bună şi distracţia sunt la ele acasă.

Marsalforn este locul unde vei vedea foarte multe bărcuţe tradiţionale malteze colorate în nuanţe jucăuşe (numite luzzu) dar şi numeroase restaurante faimoase unde vei mânca foarte bine. Unul dintre acesta este Beppe’s cu mâncăruri în stil italian şi muzică selectă.

Madalina Isar

Sejur Malta
Hotel Excelsior 5* – de la 599 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!