Pe ritmuri de jazz la „Ramayana Café”

De Roxana Andrei pe

Dacă vrei să ieşi la două noaptea la un ceai, ei bine, „Ramayana” te aşteaptă într-un decor exotic şi o atmosferă intimă non stop! Produse autentice, ambient plin de culoare,
  muzică menită să te linştească şi petreceri tematice, toate numai pentru tine!

„Ramayana Café” te scaldă într-un décor incitant cu materiale aduse din China, India şi Turcia. Candelabrele, picturile murale şi vitraliile sunt  lucrate de artişti români.

Este o pată de culoare de care fiecare dintre noi are nevoie pentru a scăpa de betoanele citadine.

Localul este intim şi ambianţa este plăcută. Muzica ce se scurge în surdină este foarte bună şi în ton cu starea produsă de décor: jazz, neo-swing, trip-jop, nueve tango sau dark ambient.

Produsele oferite sunt autentice şi oferă o gamă largă de ceaiuri vânate în întreaga lume, majoritatea provenind din culture organice: ceai verde (de la 14 la 29 de lei), ceai negru (8 – 15 lei), Olong, ceai alb (14 – 20 de lei).

Pe ritmuri de jazz la "Ramayana Café"  Dacă te tentează ideea ceaiului la ora cinci te poţi bucura de produsul „high-tea”, o binemeritată pauză cochetă cu o selecţie de patiserie, gustări şi bomboane fine alături de o ceaşcă de ceai aromată.

În fiecare lună se organizează un bal mascat cu diverse teme.

Pe 31 octombrie se pregăteşte o asemenea petrecere cu titlul „Good night friend” unde se aşteaptă fanii stilului electro, dar şi de senzaţii tari.

Pe lângă un ceai fierbinte sau o cafea bună poţi merge şi la evenimentele organizate pentru promovarea artiştilor români sau poţi tu să te promovezi.

Adresă:
Str. Baldovin Parcalabul nr. 11
Telefon: 021/ 317 16 81 sau 0788 595 595
Program: non stop

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro