Pe cine nu ar trebui să inviți la nunta ta

De Adina Radu, pe

Nunta ta ar trebui să fie motiv de fericire, nu de enervare. Anumiți oameni ar trebui să lipsească de pe lista ta de invitați dacă vrei ca nunta ta să decurgă fără incidente.

Conform unor studii, numărul mediu de invitați la o nuntă este 180, iar o nuntă costă în medie între 7.000 și 20.000 de euro.

Multe cupluri ajung în impas când trebuie să alcătuiască lista invitaților, pentru că sunt constrânși atât de spațiu și buget cât și de dorința de a nu jigni pe cineva.

Indiferent de motivele tale sau ale viitorului tău soț, câteva persoane ar trebui să fie tăiate de pe lista invitaților încă înainte să fie adăugate.

Fostul

Chiar dacă ai avut o relație frumoasă care nu s-a materializat din diverse motive și ai rămas prietenă cu fostul prieten/ iubit nu trebuie, în niciun caz să îl inviți la nunta ta. Ar fi foarte ciudat pentru viitorul soț, dar și pentru fostul.

Rude îndepărtate

Chiar dacă mama ta vrea să o invite pe verișăara de la Călărași pe care n-ai mai văzut-o de când aveai 2 ani nu trebuie să o lași. O nuntă nu este locul potrivit pentru reînnoirea relațiilor de familie ci este un motiv să-i ții aproape pe cei pe care îi iubești și care ți-au fost alături.

Colegii/prietenii părinților

Știm că este mândria părinților ca prietenii lor apropiați să le vadă fata în rochie de mireasă. Trebuie să pui piciorul în prag, nu cunoști aceste persoane și nu au ce să caute la nunta ta.

Șeful tău

Una dintre regulile vieții este să ții viața profesională departe de viața personală. Te vei simți inconfortabil dacă vei alege să îl inviți pe șeful tău din obligație.

Colegii tăi de muncă

Dacă ai câțiva colegi de muncă cu care te vezi și în timpul liber este ok să-i inviți la nunta ta, dar nu invita colegii cu care te vezi doar în pauza de masă sau în anumite ședințe.

Copii

Da, unii vor spune că ești o mireasă egoistă că nu te gândești la prietenii tăi care au copii și care vor să vină cu ei la nunta ta. Nu ai nimic cu acești copii doar că au tendința să plângă sau să strice ceva când ți-e lumea mai dragă. Cel mai bine pentru toată lumea, pentru ca invitații tăi să se simtă bine, organizează o nuntă doar pentru adulți.

Vecinii tăi

Dacă vecinii tăi fac parte din cercul tău social îi poți invita fără nicio grijă, dar dacă ai vecini cu care doar te saluți când duci gunoiul, nu e cazul să îi inviți.

Rude/ prieteni ce au probleme cu alcoolul

Oamenii ce au o istorie bogată în evenimente la care au stricat atmosfera prin consumul exagerat de alcool trebuie ținute departe de nunta ta. Nu ai nevoie ca astfel de persoane să strice atmosfera.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!