Patru culturi într-un singur loc: GreenTea

De Roxana Andrei pe

„Clasic”, „Japonez”, „Indian” şi „Micul Paris” sunt cele patru saloane ale ceainăriei „GreenTea” care te aşteaptă să le treci pragul. Toate sunt aşezate cu gust într-o casă cu
…cu parfum interbelic din centrul oraşului.

Ceainăria „GreenTea”
 a venit în întâmpinarea doritorilor de a sta departe de fumul de ţigară şi atmosfera încărcată a urbelui.

Pentru cei care vor ceva deosebit şi uşor boem, peste 150 de sortimente de ceai, dar şi accesorii pentru acasă,  internet wireless sau narghilea, aici e locul perfect.

Când am fost am zăbovit în salonul cu design indian şi mi-a plăcut, deşi spaţiul este destul de restrâns şi eram destui. Noroc că tot ce se fumează este narghilea care se găseşte în diferite arome: scorţişoară, vanilie şi fructe.

La capitolul ceaiuri ai de unde alege: plante sau fructe, Mate, organic, alb sau galben, verde sau negru şi alte minunăţii.

Patru culturi într-un singur loc: GreenTeaAm mâncat şi o felie din „Tortul de ciocolată Genoise” care a costat 13 lei şi am ales şi o narghilea preparată destul de bine care a costat 16 lei.

Preţurile sunt puţin peste medie, astfel un ceai costă între 10 şi 15 lei şi o tartă aproximativ 11 lei. Specialităţile pe bază de cafea între 8 şi 15 lei.

Din nefericire durează destul de mult până vine comanda aşa că aveţi răbdare.

Pe lângă ceainărie trebuie să vizitaţi şi  magazinul cu obiecte pentru o ceremonie a ceaiului ca la carte. Şi fiţi la curent cu evenimentele pe care le găzduieşte: expoziţii, seminarii, conferinţe sau workshop-uri.

Începând cu luna octombrie veţi găsi bunătaţi din ingrediente naturale, de cea mai bună calitate, unele din livada de familie sau din culturile unui agricultor recomandat.

Făcute cu drag, prăjiturile, dulceţurile, supele-cremă de aici au acel gust autentic care vă va aduce aminte de copilărie.

Adresă: Str. Dr. Burghelea nr.24, sector 2
Telefon: 0749 090 202
Program: Luni-Vineri: 15-23
Sâmbătă – Duminică: 12-23

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro