Paranormal: Top locuri bântuite din România. Ai merge în vacanţă cu fantomele?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 01 octombrie 2019, 10:32

România are tradiţie lungă când vine vorba de locuri bântuite de fantome, case vizitate cu regularitate de strigoi, poveşti cu vârcolaci şi poveşti tragice care au născut legende sinistre. Paranormalul este la el acasă în România, aşa că iată cele mai bântuite locuri din ţară. Ai merge în vacanţă cu fantomele?

Castelul Banffy, (Cluj)

Lăsat în paragină în ultimele decenii comuniste, castelul familiei Banffy de la Bonţida, judeţul Cluj a dat naştere la tot felul de poveşti.
Deşi acum este gazda unor festivaluri muzicale, nunţi şi evenimente mondene, castelul Banffy de la Bonţida are câteva poveşti cu fantome din trecut, care îţi ridică părul pe spate.
Oamenii de prin părţile locului spun ca se disting voci si sunete ciudate, de parca cineva ar fi locuit acolo. Legendele ne dezvaluie ca, in timpul razboiului, soldatii germani au torturat si ucis multi prizonieri.
Paranormal: Top locuri bântuite din România. Ai merge în vacanţă cu fantomele?

Citește mai multe despre castelul Banffy – Bonțida și povestea lui.

Conacul Bellu (Urlaţi)

Conacul Bellu, din micuţul oraş Urlaţi, fosta casă de vară a familiei baronului Barbu Bellu, cel care a donat Bucureştiului terenul pe care se află acum cel mai mare cimitir din Capitală, care îi şi poartă numele.
Conacul Bellu se pare că este bântuit de fantoma soţiei lui George Bellu, franţuzoaica Odette Ruffier, pe care soţul ei o înselase în repetate rânduri.
Paranormal: Top locuri bântuite din România. Ai merge în vacanţă cu fantomele?
Deşi a murit la 92 de ani, povestea spune că Odette s-ar fi sinucis din cauza umilinţei cu care trăise o viaţă întreagă în urma infidelităţilor soţului ei. Pe lângă sunete ciudate în toate clădirile, mai ales în pod, în preajma catacombei care pe vremuri ducea la via de pe domeniul familiei Bellu este mereu o răcoare de-a dreptul sinistră, iar dinăuntru parcă se aud gemete care îţi dau fiori pe şira spinării.
Citeşte mai departe şi vezi alte locuri bântuite de fantome din România, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!