(P) Profită de ofertele specială și descoperă Delta Dunării în acest sezon!

De Unica.ro, pe
Seniorii își pot rezerva acum un sejur estival în Delta Dunării profitând de ofertele ultra last minute pregătite de Gulliver Delta Resort 3*. Primele luni de vară sunt excelente pentru relaxare pe plaje sălbatice sau plimbări cu barca pe lacurile mozaicate. În plus, vizitarea obiectivelor religioase din Dobrogea de Nord, completează cu succes un concediu de neuitat în Rezervația Biosferei parte din UNESCO.

Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori pornesc de la numai 519 lei de persoană și includ cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar București, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, la locul de joacă pentru copii și posibilitatea de a pescui de pe pontoanele hotelului.

Delta Dunarii

Relaxare în inima naturii

Gulliver Delta Resort 3* este un hotel poziționat în inima naturii, la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canal Uzlina și la circa 10 minute distanță de Murighiol. Lacul Uzlina este un adevărat paradis pentru păsările sălbatice care cuibăresc într-un număr foarte mare în acestă zonă, datorită stufărișului abundent. Poți surprinde pelicani, chire, lebede, lișițe, egrete sau lișite într-o sesiune de birdwatching direct de pe pontonul resortului. La fel de bine, acesta este și locul indicat pentru pescuit, mai ales că în apele Dunării trăiesc circa 133 de specii de pești.

Dacă vrei să te relaxezi, să privești apusul și să testezi delicioasele preparate lipovenești, un sejur la Gulliver Delta Resort 3* poate fi o alegere inspirată pentru această vară. Complexul hotelier se întinde pe 10.000 mp și cuprinde o grădină luxuriantă cu hamace și balansoare, o piscină generoasă împrejmuită de șezlonguri cu umbreluțe, pontoane de pescuit și un loc de joacă pentru copii.

Delta Dunarii

Cea mai conservată deltă europeană

Ținut magic, Delta Dunării trebuie explorat măcar o dată pe an pentru a surprinde peisajele pitorești și atmosfera tipic lipovenească. Combină relaxarea cu vizitele culturale în Sulina, cea mai însorită localitate din țară și singura care are port atât la Marea Neagră cât și la Dunăre. Dacă vrei să descoperi frumoasele tradiții lipovenești, opțional poți participa la Petrecerea Lipovenească sau să explorezi Sfântu Gheorghe, o așezare tradițională cu case alb-albastre și plaje sălbatice.

O drumeție la Pădurea Letea îți scoate în cale dune de nisip auriu, stejari seculari de care stau agățate liane grecești și hergheliile de cai sălbatici. Gulliver Delta Resort 3* îți propune și excursii opționale cu microbuzul în descoperirea Dobrogei de Nord, unde vei vizita Martironul de la Niculițel (monument unic în lume unde au fost descoperite moaștele a trei martiri creștini), cetățile medievale Enisala și Istria sau cele trei Mănăstiri Cocoș, Celic Dere și Saon.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Ultra Last Minute Delta pentru Seniori – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur 4 zile – tarife de la 519 lei/persoana – demipensiune si de la 619 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 28.06 si 05.07!

*Sejur 5 zile – tarife de la 569 lei/persoana – demipensiune si de la 669 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 24.06 si 01.07!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative.*Plata si prin Tichete de Vacanta! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!