(P) Flori Holland, cea mai bună soluție pentru afacerea ta cu flori

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 iulie 2017, 11:27
Flori Holland este o companie specializata in achizitionarea florilor taiate si a plantelor direct de la bursele din Olanda si direct de la producatori.

Prin doua parteneriate cu firme de renume de la bursa de flori din Olanda, Flori Holland iti ofera posibilitatea de a alege cea mai buna solutie pentru afacerea ta cu flori. Webshopul Flori Holland si Flori Holland Roses & More, pe care il va lansa in scurt timp, iti ofera accesul direct si in timp real la o gama larga de flori si verdeata precum si un sortiment diversificat de trandafiri la un nivel ridicat de calitate.

(P) Flori Holland, cea mai bună soluție pentru afacerea ta cu flori

Folosindu-se de-o vasta experienta cu Bursa de flori din Olanda, inca din 2012,  si vanzarea si distributia de flori in toata Romania incepand cu anul 2013, sprijina  importul anual de cantitati uriase de flori pentru ca floristii din toata tara sa aiba acces la produse de o calitate superioara si preturi corecte tot timpul anului.

Mai mult decat atat, Flori Holland este o echipă de profesioniști în domeniu, gata să îți ofere consultanță avizată în alegerea și păstrarea florilor în cele mai bune condiții. Aceste lucruri caracterizeaza echipa Flori Holland, care gaseste intotdeauna timp sa discute direct cu clientii, pe care ii consiliaza, ii indruma si mai ales ii ajuta sa ia cele mai bune decizii.

(P) Flori Holland, cea mai bună soluție pentru afacerea ta cu flori

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!