(P) 5 paradisuri de zăpadă pentru copii

De Unica.ro, pe
De la skipass gratuit, la supraveghere toată ziua pentru copii – oferta de vacanțe de schi pentru familii este foarte variată. Importante sunt în principal condiții ideale pentru lecțiile de schi, instalații sigure. Operatorul turistic SnowTrex a ales din catalogul său 5 destinații unde aceste criterii sunt îndeplinite.
  1. Serfaus-Fiss-Ladis

Leagănul de schi tirolez are de mult timp un loc asigurat în topul resorturilor pentru familii. Domeniile schiabile din jurul stațiunilor Serfaus, Fiss şi Ladis se întrec unul pe altul în ceea ce priveşte infrastructura pentru familiile cu copii. Printre atracții se numără teritorii speciale dedicate celor mici, Lumea Copiilor a Bertei („Bertas Kinderland“), Murmli-park, o lume a indienilor, o pădure a dinozaurilor lângă pârtie, traseul “Murmli” dar şi un parcurs pentru sănii motorizate cu distracție pentru copii de toate vârstele.

  1. Ghețar Stubai

Mai sus de Neustift vă aşteaptă o lume zăpezilor numită pe bună dreptate BIG Family, care oferă un pachet complet pentru familii şi copii de toate vârstele. Atracția principală este tabăra de schi BIG Family de pe Ghețarul Stubai, cu o lume a copiilor separată şi preparată cu mult drag pentru cei mici cu instalații de exersare, Mini-Land, restaurant special şi o grădiniță indoor la stația de munte a instalației Gamsgarten.

  1. Meiringen-Hasliberg

Leagănul de schi din Berna Superioară se mândrește pe bună dreptate cu sigiliul de calitate „Familii binevenite“. Skihäsliland este una din cele mai bune arii pentru primele încercări din Elveţia cu pante line de antrenament şi aventură, covor fermecat şi un sat de iglu-uri.Se adaugă ofertei şi un restaurant familial şi un Junior Funpark.

  1. Zillertal Arena

Mascota FUNty urează bun venit următoarei generații de schiori în Zell am Ziller, Gerlos, Krimml şi Wald-Königsleiten. Acest mare elefant galben este simbolul domeniilor schiabile deosebit de bune pentru familii din renumita vale, cu arii largi dedicate începătorilor şi copiilor şi grădiniță pentru oaspeți. Ca delicatesă de acțiune vă aşteaptă Alpen-Achterbahn Arena Coaster in Zell.

  1. Valfréjus

Practice pentru familii sunt în special unități de cazare care sunt situate chiar la pârtie, pentru a permite o pauză de prânz sau doar scurt de încălzire. Staţiunea Valfréjus în Valea Maurienne oferă condiții ideale în acest sens, fiind așezată chiar la marginea domeniului schiabil cu 65 km de pârtii. La Baby-Club copii de la 3 luni la 3 ani beneficiază de supraveghere (pe oră) iar la școala internaţională de schi Mäuse-Clubse predă şi în limba engleză. În afara pârtiilor se oferă multe activităţi de agrement, cum ar fi un patinoar de 450 m²sau unBob Park cu derdeluș de 2 km lungime şi nocturnă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!