Ce vedem în weekend la TV

De Unica.ro, pe

William Levy pleacă din programul TV în weekendul acesta odata cu ultimul episod din „Predestinaţi”. Sâmbătă avem parte de o comedie romantică, iar duminică…
 …Jason biggs şi Kate Hudson trăiesc o poveste de dragoste cu peripeţii.

Vineri

Predestinaţi, Acasă, 19.30: Personajele principale, Maria Jose (Jaqueline Bracamontes) şi Alejandro (William Levy), vor spune „Da!” nu numai într-o catedrală catolică, ci şi într-un ritual mayaş respectat cu stricteţe.

Tot în marele final a telenovelei „Predestinaţi”, Alejandro şi Bruno (David Zepeda) se vor înfrunta pentru ultima dată, iar telespectatorii vor afla ce se va întâmpla şi cu relaţia dintre Victoria (Daniela Romo) şi Fernando (Gabriel Soto).

Fanii serialului „Predestinaţi” vor mai avea parte de o surpriză. Sâmbătă, 18 septembrie, de la ora17.30, tot pe Acasă, este difuzată o ediţie specială „Christina Show”, în care sunt invitaţi mai toţi actorii din serial. Ei vor povesti despre momentele amuzante de la filmări şi vor divulga câteva secrete despre ceea ce s-a întâmplat în spatele camerelor de luat vederi.

Sâmbătă

Playlist pentru Nick si Norah, HBO, 21.00: Nick (Michael Cera) şi Norah (Kat Dennings) sunt doi adolescenţi care se cunosc pe străzile New York-ului în timp ce căutau locul unde urma să fie un concert susţinut de trupa lor preferată. El încerca să treacă peste faptul că tocmai fusese părăsit, iar Norah vrea să uite de singurătate.

Deşi, aparent, cei doi nu au nici un punct comun, concertul este începutul unei poveşti romantice. Filmul are câte trei nominalizãri la Teen Choice Award şi la Sattelite Award şi una la MTV Movie Award.

Duminică

Doi burlaci şi-o blondă, Acasă, 20.30: Dustin (Jason Biggs), un bărbat amabil, este îndrăgostit de Alexis (Kate Hudson), o colegă de serviciu. Atunci când ea îi spune că nu-şi doreşte nimic mai mult de la el, decât să fie prieteni, el îl scoate la înaintare pe colegul său de apartament, Tank (Dane Cook).

Acesta le convinge pe femei să se întoarcă la bărbaţii pe care tocmai i-au părăsit. Metoda lui nu dă greş niciodată, deoarece le scoate la cele mai proaste întâlniri de care au avut parte vreodată, făcându-le să creadă că nu există pe lumea asta nimic mai potrivit pentru ele decât bărbatul pe care l-au lăsat cu inima frântă. Însă, de această dată, Tank e nevoit să aleagă între a fi loial prietenului său şi atracţia pe care o simte faţă de Alexis.

Sursa: tvmania.ro Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!