3 obiceiuri ciudate de nuntă, la modă în 2014

De Sandra S., pe

În fiecare an, moda în materie de nuntă se schimbă. Dacă acum câțiva ani era trendy să dansezi „Pinguinul”, acum nici vorbă de așa ceva. Vezi trei obiceiuri ciudate de nuntă, care sunt cool în 2014.

Nuntă fără telefoane

Este un fenomen tot mai îngrijorător – chiar și când ne strângem cu cei dragi, tot cu ochii în monitoare petrecem timpul. Așa că anul acesta se poartă nunțile la care invitații sunt rugați să își lase telefoanele mobile la intrare, de unde le vor recupera atunci când vor să părăsească petrecerea.

Experți în social media

La extrema cealaltă, pentru cuplurile ahtiate după tehnologie, pot fi angajate echipe special pentru a publica pe diferite site-uri de socializare imagini și texte din „culise” de la nuntă, ca toți apropiații să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă înainte de cununie și de petrecerea de după.

Rochii de mireasă roz

Tradițional, rochia de mireasă este albă sau în nuanțe apropiate – unturiu, ivoriu etc. Totuși, anul acesta, marii designeri se pun împotriva curentului și creează rochii de mireasă în culori calde și neașteptate. Un bun exemplu în acest sens este colecția de rochii de mireasă a creatorului Vera Wang:

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!