O escapadă aventuroasă la mare!

De Unica.ro, pe

Turiştilor care iubesc excursiile last minute şi escapadele aventuroase la mare le recomandăm o frumoasă destinaţie grecească, Asprovalta.
Frumuseţi greceşti la orice colţ

Grecia se bucură de frumuseţile naturii dar şi de cele create de mâna omului la fiecare colţ de stradă, oriunde dai cu ochii şi oriunde îţi întorci privirea vei fi fascinat de minunile create de Zei. Marea albastră transparentă, plajele în culori ,,vii” încântătoare, zonele montane, verdeaţă şi strălucire. În Asprovalta turiştii se simt atât de bine, încât ajung să considere această destinaţie ca fiind parte din litoralul românesc.

Despre Asprovalta am putea afirma ca este un fel de Jupiter a României, datorită faptului că este foarte apropiată de micuţa staţiune Nea Vrasna, acestea nefiind perfect delimitate cum se întâmpla şi în cazul Jupiter-Cap Aurora.

Nea Vrasna şi Asprovalta
Frumuseţile din Nea Vrasna şi Asprovalta sunt unice, turiştii adoră să se plimbe şi să se ,,piardă” în natura pe fâşia lungă de nisip fin ce face legătura între cele două staţiuni. În Nea Vrasna copiii sunt încântaţi de apele cristaline pline de peştişori coloraţi şi micuţi, iar părinţii pot face plajă ore întregi datorita lăţimii şi a calităţii nisipului.

Staţiunea Asprovalta, curată şi încântătoare este prietenoasă cu oricine păşeşte pe nisipul alb strălucitor. Cei care iubesc sporturile nautice sau pe nisip se pot bucura de o varietate mare de astfel de distracţii. Din păcate valurile nu sunt perfecte pentru surf, dar ideale pentru scufundări. În timp ce plajele sunt numai bune pentru volei sau fotbal pe nisip.

Apropierea dintre cele doua staţiuni este un lucru benefic atât pentru turiştii care iubesc să viziteze mai multe locuri în acelaşi sejur dar şi pentru localnici.

Madalina Isar

Sejur Asprovalta Grecia
Vila El Greco 2*- de la 59 EUR + 329 RON, transport cu autocarul, 6 nopti de cazare fara masa, asistenta turistica, transferuri. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/2263325

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!