Nu se da in vant dupa cumparaturi!

De Carola Bidlo, pe

Daca ti-a placut Rebecca Bloomwood, shopoholica descrisa de Kinsella si produsa de Jerry Bruckheimer, atunci Isla Fisher si-a facut datoria de actrita. Starul de la Hollywood in varsta de 32 de ani…
… pe care ai mai intalnit-o in „Wedding Crashers” este exact opusul personajului Rebecca Bloomwood din pelicula „Confessions Of A Shopaholic” (Ma dau in vant dupa cumparaturi).

Daca Rebecca ar sta o zi intreaga in fata unei vitrene Gucci sau ar face orice pentru inca o pereche de pantofi Christian Louboutin, Isla Fisher „face shopping cu un scop”.

A declarat chiar unei reviste de moda americane ca nu-i place sa piarda timpul prin magazine, face cumparaturi foarte rar si foloseste cardul doar daca este convinsa ca acel obiect vestimentar este necesar pentru garderoba ei.

Pe scurt, logodnica si mama copilului nonconformistului Borat,  nu este nicidecum o „fashion addict”.  Recunoaste ca pentru a copia fidel personajul pe care l-a inventat Kinsella in cartea ei, a depus un efort urias.

N-a crezut niciodata ca procesul de alegere al rochilor va fi atat de lung… a probat 12 ore, nenumarate costume si a participat la discutii despre curele care aveau o durata de 45 de minute.

Dar hai sa n-o compatimim prea tare… Imagineaza-ti asta: Patricia Field, unul dintre cei mai mari designeri de costume, care lucreaza in bransa de mai bine de 40 de ani, femeia care te-a facut sa respire moda datorita tinutelor din Sex And the City, zboara pentru tine tocmai in Japonia pentru a se inspira.

Combina stiluri si iti aduce  haine si accesorii de la unii dintre cei mai celebri designeri din lume, intre care Balenciaga, Marc Jacobs, Christian Louboutin, Zac Posen, Miu Miu, Salvatore Ferragamo, Prada, Todd Oldham, Gucci, Christian Dior si Alexander McQueen. Parca-parca ai face un pact cu Diavolul, nu?

Stiai ca…
Isla Fisher a publicat doua romane, bestseller: „Seduced By Fame” si „Bewitched”.

A castigat in 2006 MTV Movie Award pentru rolul din „Wedding Crashers”.
Filmele lui Bruckheimer au castigat venituri de peste 15 miliarde de dolari in intreaga lume, din incasari sau inregistrari video. In sezonul 2005-2006, el a avut un numar record de 10 seriale TV la televiziune – o realizare fara rival in aproape 60 de ani de istorie a acestui domeniu.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!