Mai aproape de Nae Caranfil!

De Carola Bidlo, pe

Am fost pe platourile de filmare a noului proiect regizat de Nae Caranfil şi am avut ocazia să întâlnesc două staruri de la Hollywood, Vera Farmiga…
… şi Mark Strong care vor juca în lungmetraj.

Interviul cu Nae Caranfil îl poţi citi în numărul de noiembrie al revistei Unica!

Closer to the Moon se numeşte filmul lui Caranfil şi povestea este extraordinară. Filmările au avut loc în Bucureşti. O parte din ele chiar pe lângă Buzeşti, în spatele unui spital.

Am fost invitată la conferinţa de presă care s-a ţinut chiar acolo, pe platoul de filmare. E fascinant  să vezi faţade de clădiri construite pentru a semăna cu perioada din film şi magazine amenajate ,,ca pe vremuri”.

M-am întors în timp când am intrat în frizeria de pe aleea care desparte Banca Naţională a României de un magazin de covoare. Lângă frizerie, un magazine de pantofi, lângă o cârciumă. Mă simţeam ca în serialul ,,Maşina timpului” .

După conferinţa de presă am avut ocazia să fac cunoştinţă cu actorii care joacă în film. Pe Vera am îndrăgit-o încă din ,,Up in the Air”. Pare foarte firavă şi o persoană care îţi dă impresia că n-ar putea ,,să-şi  iasă din pepeni” niciodată.

Mark este foarte serios şi înalt, iar Harry Lloyd este foarte sexy. L-ai văzut sigur în serialul „Urzeala tronurilor”. L-am întâlnit de asemenea pe regizorul Michael Fitzgeral.d Poţi vedea mai jos poze de la conferinţa de presă iar dacă eşti curioasă despre ce este vorba în filmul lui Caranfil te invit să citeşti interviul în Unica de noiembrie.

Foto: revista Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!