Motivul pentru care cel mai bătrân miliardar din lume încă merge la birou în fiecare zi

De Ioana Tătaru, pe
Chang Yun Chung, în vârstă de 100 de ani, este cel mai bătrân miliardar din lume și nu a renunțat la ideea de a merge la birou în fiecare zi. El spune că nu poate să stea acasă pentru că...se plictisește. 

Chang Yun Chung deține una dintre cele mai importante companii maritime

În vârstă de 100 de ani, Chang Yun Chung este cel mai bătrân miliardar din lume, iar șederea la domiciului pentru el nu este o opțiune. El insistă să meargă la birou în fiecare zi: „Este obiceiul meu”, a declarat recent Chang pentru CNBC.

Chan deține una dintre cele mai importante companii maritime din lume, cu peste 18.000 de angajați. Acesta a declarat că vizitează sediul firmei din Singapore zilnic pentru a trece prin operațiunile efectuate și pentru a verifica fiecare departament: „În fiecare zi scriu toate activitățile în jurnalul meu, absolut tot. Fiecare departament vine să mă vadă”, a mărturisit acesta.

Chang Yun Chung : „Nu pot sta acasă. Mă plictisesc foarte tare. Eu vreau să mă fac util”

Mersul la serviciu este singura activitate prin care Chang Yun Chung își menține mintea activă și stă în contact cu firma pe care a înființat-o în anul 1967. El a început cu două cargouri cu ajutorul cărora transportă marfă: „Nu pot sta acasă. Mă plictisesc foarte tare. Eu vreau să mă fac util. În fiecare zi scriu activitățile într-un jurnal pentru a nu uita ce am de făcut.”

Chang îi dă foarte multe lecții și fiului său, Teo, vizavi de stilul de conducere. Teo a mărturisit că se consultă cu tatăl său de două ori pe zi pentru a-și crește cunoștințele de lider.

Sursa foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!