Motivul emoționant pentru care o femeie și-a tăiat rochia de mireasă imediat după nuntă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 17 octombrie 2017, 17:44
În loc să își păstreze rochia de mireasă pentru tot restul vieții, o tânără din Marea Britanie a făcut un gest extrem de emoționant, imediat după nuntă.

Hayley Parker s-a căsătorit cu soțul ei, Keith Parker, în luna aprilie a acestui an. Mireasa a îmbrăcat în ziua nunții o superbă rochie albă, în valoare de 1.200 lire sterline, dar după nuntă și-a dat seama că rochia ar putea fi folosită mai bine decât să stea în șifonier.

Tânăra în vârstă de 33 de ani și-a donat rochia unei asociații caritabile, care a transformat-o în 16 rochițe de înmormântare pentru alți părinți care și-au pierdut prematur copiii.

Motivul pentru care Hayley a luat această decizie este că și ea a pierdut o sarcină în anul 2011. Femaia suferea deja de ani de zile de probleme ginecologice, din cauza unor celule canceroase care se dezvoltau în jurul colului uterin. În ciuda celor trei intervenții chirurgicale pe care le-a suferit, celulele canceroase au continuat să revină, iar medicii au anunțat-o că nu va putea deveni niciodată mamă.

„De când mi-am pierdut copilul, mi-am dorit să ajut alți părinți”, explică ea.

„Apoi am aflat de această organizație de caritate, după ce sora unei prietene a pierdut și ea un copil. Din acel moment am știut ce vreau să fac cu rochia mea de mireasă”, a adăugat Hayley.

Citește și – Motivul pentru care acest băiețel și-a lăsat părul lung a impresionat întreaga lume

Citește și – Își vedea tatăl purtând mereu același tricou vechi de 20 de ani. Când a aflat motivul, a izbucnit în lacrimi

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!