Motive pentru care urăști vara

De Adina Radu, pe

Poate îți plăcea vara în copilărie – era anotimpul jocului, al vacanței, al prieteniei, dar acum, ca adult nici nu vrei să auzi de caniculă, transpirație, arsuri solare, zile prelungite la birou etc.

Care sunt cele mai neplăcute aspecte ale verii

  1. Arsurile solare!

Nu e nimic mai neplăcut să ai treabă prin oraș câteva ore bune și să te prindă soarele bine pe umeri și pe gât. Rezultă un bronz “de tractorist” și arsuri durerose. Data viitoare nu mai uităm crema cu factor de protecție!

  1. Transpirația!

Orice ai face, orice produs ai folosi simți cum transpirația își face loc în viața ta în fiecare zi de vară. La subraț, pe spate, între sâni, sub sâni etc.

  1. Nu te poți machia!

Poți să spui la revedere fondului de ten, rimelului sau rujului pentru că nu o să le poți folosi într-o zi caniculară. Se vor scurge de pe fața ta mai repede decât curge cascada Niagara.

  1. Epilare!

Dacă iarna mai poți sari peste ședințele de epilat, vara nu este social acceptat să umbli cu mărarul pe picioare. Epilarea este un must. Mai toate metodele dor sau afectează pielea. Pur și simplu nu ai scăpare.

  1. Dieta!

Fiecare femeie crede că e de cuviință să înceapă o dietă la începutul verii pentru a arăta bine în costum de baie. Fie că e o dietă de întreținere, fie că este o dietă de slăbire, toată lumea mănâncă salată.

  1. Setea!

Din cauza faptului că pierzi foarte multă apă prin transpirație pentru că organismal tău trebuie să mențină temperature constantă vei simți că trebuie să bei apă non-stop. Asta înseamnă și vizite mai dese la toaletă.

  1. Aerul condiționat!

Această invenție împarte oamenii în două cete, cea care iubește aerul condiționat mai ceva ca pe mama  și ceata celor ce urăsc acest aparat de parcă ar fi invenția Satanei. De cele mai multe ori oamenii ajung să facă și să zică lucruri extreme din cauza căldurii, așa că încearcă sa nu faci parte din nicio tabără.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!