Monica Davidescu și Alina Chinie, fosta „veveriță” a lui Măruță, pun voci într-un film Disney

De Unica.ro, pe

Varianta dublată a animației „Suflet”, produsă de Disney-Pixar, va invada cu asalt, magnetism și dragoste marile ecrane din România în anul 2021!

Actrița Monica Davidescu dublează vocea consilierului Jerry, a cărui voce în varianta originală este asigurată de Alice Braga, iar „veverița” roșcată Alina Chinie, al cărui nume este strâns legat de trupa Redblonde, îi dă glas lui Vânt-visător, în original personajul fiind asigurat de actrița Cathy Cavadini.

Care e povestea filmului Suflet

Visul profesorului de muzică Joe Gardner este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de a se putea bucura de momentul care să îi deschidă această cale, are un accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție. Aici o întâlnește pe 22, un suflet tânăr și naiv, alături de care Joe va da startul unei călătorii ce trebuie să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

Pelicula contează pe originalitate și aduce laolaltă lumea oamenilor, la intersecția sa cu pătura imaterială din care toți suntem creați, iar pilda filmului este că nu suntem mai buni unii față de alții, iar doar cei care trăiesc din suflet merită recunoștința și atașamentul celorlalți oameni.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!