Mica Elveție a României. Localitatea cu cel mai curat aer din Europa și cel mai frumos cer înstelat

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 iulie 2020, 20:14
În zona Banatului există o localitate pe care turiștii o consideră ”Mica Elveție” a României. Se spune că aici poți respira cel mai curat aer din toată Europa, iar noaptea poți admira cel mai frumos cer plin de stele.

Este vorba despre satul Poiana Mărului. Conform digi24.ro, aici a fost la început doar o casă de pădurar. Cu timpul, mai mulți vânători și pescari și-au ridicat locuințe, apoi au apărut și case de vacanță.

Deși este o zona vizitată de mulți turiști, ea și-a păstrat liniștea și pacea. Oamenii bat sute de kilometri, venind din toată România și chiar și din alte țări, pentru a se relaxa câteva zile la Poiana Mărului.

Care e localitatea cu cel mai pur aer din România.

Mica Elveție a României. Localitatea cu cel mai curat aer din Europa și cel mai frumos cer înstelat

Locul se află în Munții Țarcu, la 150 de kilometri de Timișoara. Există și un lac, iar priveliște de pe ponton este uluitoare.

Conform digi24.ro la Poiana Mărului se găsesc 11 pensiuni, iar o cameră nu costă mai mult de 150 de lei pe noapte. Turiștii sunt întâmpinați cu mâncăruri alese făcute în bucătăriile pensiunilor, iar cei care vor să facă mișcare au la dispoziție piscine și terenuri de sport.

Orașul cu cel mai frumos centru istoric din Romania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!