Metoda ingenioasă prin care un tânăr și-a ajutat iubita să își vândă mașina veche din 1996

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 13 noiembrie 2017, 15:22
Să vinzi o mașină veche de 21 de ani poate fi o sarcină destul de dificilă, însă nu și pentru Max Lamman. Scriitorul și regizorul american a creat o reclamă creativă și amuzantă pentru a vinde mai rapid mașina iubitei sale, Carrie Hollenbeck.

În scurt timp, spotul de promovare al autoturismului a devenit viral, atragând multă atenție din partea potențialilor cumpărători.

La cinci zile după ce vehiculul poreclit „Greenie” a fost pus la vânzare, prețul la licitație a ajuns la 150.000 de dolari, după ce licitația a început de la 490 de dolari, iar materialul video de promovare a făcut milioane de vizualizări pe Youtube.

„Aceasta nu este o mașină, ești tu. Este un stil de viață, o alegere, alegerea ta”, spune povestitorul. „Luxul este o stare de spirit”, se încheie reclama.

Fără să știe însă povestea din spate, site-ul a anulat anunțul din cauza suspiciunilor de fraudă.

„Un reprezentant din departamentul de fraudă al eBay, care nu știa despre acest anunț și despre povestea din spatele acestuia, nu putea să creadă că un Accord din 1996 poate fi vândut cu 150.000 de dolari”, a explicat Lanman.

Din păcate, licitația nu a putut fi restabilită, motiv pentru care cuplul a fost nevoit să înregistreze din nou anunțul de vânzare pe site.

O companie le-a oferit tinerilor 20.000 de dolari pe mașină, dar nu se știe dacă aceștia au acceptat sau nu oferta generoasă.

Citește și – Un român a scos la vânzare o cutie de iPhone X. Suma cerută pe ea

Citește și – Ce ciudăţenii poţi cumpăra de pe internet

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro