Metallica, Rammstein şi Slayer la Sonisphere 2010

De Nicoleta Galeteanu pe

Cel mai mare festival muzical din acest an din România, Sonisphere, a confirmat prezenţa celor mai valoroase trupe rock care vor concerta în cadrul ediţiei din acest an.
Concertele Rammstein, Metallica, Megadeth şi Slayer au fost anunţate oficial de către organizatorii festivalului, programat să se desfăşoare în perioada 25-27 iunie la Romexpo.
 
Mai mult, festivalul este unul de excepţie în acest an, aşa încât cele patru trupe legendare – Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax – vor cânta în exclusivitate în cadrul aceluiaşi turneu, intitulat „The Big Four„.
 
Pe scena Sonisphere vor urca şi Manowar, Alice în Chains, Mastodon şi îi vom vedea, de asemenea, pe cei de la Stone Sour şi Volbeat.
 
Dar asta nu este tot, pentru că invitaţi speciali pe 26 iunie vor fi Ronnie James Dio, Tony Iommi, Geezer Butler şi Vinny Appice de la Heaven & Hell, unul dintre cele mai apreciate grupuri de hard rock apărute în ultimii ani.  
 
Evenimentul este impresionant şi pentru artişti, care s-au declarat mai mult decât fericiţi de acest turneu.  
 
Cine ar fi crezut că după 25 de ani de la formare, cele patru grupuri reprezentative pentru genul thrash metal nu numai că vor fi mai populare ca niciodată, dar vor şi cânta împreună. Este extraodinar!”, a declarat Lars Ulrich de la Metallica.
 
Fanii îşi doresc acest eveniment încă din 1984, asta înseamnă 26 de ani de aşteptare! Părerea mea este că nu numai că ne vom ridica la măsura aşteptărilor, ci le vom şi depăşi cu brio!”, a spus, la rândul său, chitaristul Scott Ian de la Anthrax.
 
Potrivit organizatorilor, în următoarele zile vor fi anunţate şi trupe româneşti în cadrul festivalului.
 

Iată programul pe zile a Festivalului Sonisphere din acest an!

 
Vineri, 25 iunie: Volbeat, Manowar
Sâmbătă, 26 iunie: Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth, Heaven&Hell
Duminică, 27 iunie: Rammstein, Alice în Chains, Stone Sour, Mastodon

Biletele se pot cumpăra din magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, sau de pe site-ul eventim.ro.

Preţul biletelor în funcţie de poziţionare

 
Ziua 1: 120 lei, 220 lei, 350 lei
Ziua 2 şi ziua 3: 185 lei, 290 lei, 350 lei
Abonament: 350 lei, 490 lei, 550 lei

Vezi toate concertele care vor avea loc în acest an în România!

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro