Mesaje şi SMS-uri de Crăciun. Ce să le urezi celor dragi?

De Unica.ro pe

Te-a părăsit inspiraţia şi nu ştii ce să le urezi celor dragi de Sărbători? Îţi oferim noi cele mai frumoase mesaje şi SMS-uri de Crăciun. Surprinde-ţi familia şi prietenii!

În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei că s-a născut pentru noi Iisus Cristos.

Să vă găsească Moşul cu gânduri bune şi sufletul curat.

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină.

Fie ca Sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!

Liniştea, bucuria şi căldura Crăciunului să îţi poposească în casă.
Farmecul Sărbătorilor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi aducă binecuvantare în casă.

De Crăciun să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Sărbătoarea Crăciunului să va deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri!
Îţi doresc un Crăciun cu bucurie, căldură şi pace alături de cei dragi! Sărbători fericite!
Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă îţi doresc ca niciunul dintre visele tale să nu rămână neîmplinit.

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!

Să găsiţi pe fiecare ramură a bradului împlinirea viselor şi cheia succeselor viitoare, iar Moş Crăciun să aducă doar pentru voi un sac plin. La mulţi ani!

Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vietile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine.

De Crăciun este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Crăciun a venit deja în viaţa ta!

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă vă doresc să aveţi parte de un Moş Crăciun generos şi momente pline de bucurie alături de cei dragi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro