Mesaje de Anul Nou. Urări și felicitări pentru Revelion 2022

De Adina Zamfir, pe

Trimite din timp mesaje de Anul Nou pline de dragoste și veselie pentru toți oamenii care îți sunt dragi, pentru părinți, copii, pentru frați și prieteni. Iată o colecție de mesaje de Anul Nou inspirate, vesele și chiar comice din care poți alege cele mai frumoase urări pentru Revelion 2022.

Alege cele mai frumoase mesaje de Anul Nou să le trimiți rudelor și prietenilor cu un gând bun de la tine în noaptea de Revelion!

Mesaje de Anul Nou pentru părinți

Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă! La anul și la mulți ani!

Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La mulţi ani pentru 2022!

Pentru vremurile bune, recunoştinţă! Pentru cele rele, multă speranţă! Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2022!

LA MULȚI ANI cu bucurie! Casa, casă să vă fie, Masa, masă să rămâie/ Iar în jurul ei să vie/ Oameni buni, de omenie/ Să v-aducă veselie/ Gânduri bune, cumpătate/ şi urări de sănătate/ Zile multe şi prospere/ de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele/ ce vă-ncurcă vieţile!

Urări de Anul Nou pentru frați și pentru prieteni

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2021, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

Un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani !

Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie. Un an nou fericit!

Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!

Vă doresc de 2022 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămani de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525.600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi și sus paharul! Un An Nou fericit!

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!

La răscruce dintre ani, sănătate şi mulţi bani, mult noroc şi fericire şi un car plin de iubire! La mulţi ani!

Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine; şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi mulţi bani… La Anu’ şi La Mulţi Ani!

Se iau 12 luni,
Se curăţă bine de amar, ură şi invidie.
Se găteşte apoi un An Nou cât mai curat

şi mai luminos posibil…
La Mulţi Ani cu multă iubire!!!

Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.

Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

Ultimele zile ale anului 2020 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2022 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!

Când Dumnezeu te are drag / Şi te ia în paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta înainte / Nu-ţi dă nici bâtă, nici toiag/ Îți dă pricepere şi minte. La Mulți Ani!

Anul Nou a venit, spiritul a întinerit! La mulţi ani 2022!”

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu cei mai dragi. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!

Viaţa e o luptă pe care o purtăm zi de zi. Mai şi pierzi, mai şi câştigi, dar dacă nu te dai bătut vei avea cele mai mari satisfacţii! La Mulţi Ani! Un an plin de satisfacţii!

Mesaje de Anul Nou pentru soț/soție, pentru iubit/iubită

Mesaje de Anul Nou. Urări și felicitări pentru Revelion 2022
Mesaje de Anul Nou pentru îndrăgostiți

Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă. La mulţi ani 2022!

Aho, aho de Anul Nou! Sănătate şi iubire de la mine pentru tine, şi la anul care vine să îţi meargă numai bine. La mulţi ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace şi multe împliniri. La mulţi ani, 2022!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi pornește la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită mereu alături de mine, iubita/iubitul meu!

Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus! La mulți ani, soția/soțul meu iubit! La mulți ani pentru 2022!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat, numai lângă mine, draga mea!

Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani, iubirea mea!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2022!

Fie ca toate visele pe care le făurim amândoi în aceste zile magice să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să ne aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2022!

În fiecare picătură de şampanie pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!

În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?”

În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!

Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele stârnite în inima mea… M-au bucurat urările tale din noaptea de 31… în sfârşit ai rostit în clar că mă iubeşti…. Uite, o ploaie de luminiţe multicolore s-au conturat în sufletul meu… Îţi aparţin… TE IUBESC !!!”

Voi fi mereu lângă tine, în fiecare an, în fiecare clipă! La mulţi ani, iubitule!

Un an mai plin de distracţii, mai plin de voie bună, mai plin de tine! La mulţi ani!

Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare …La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2022!

E timpul să începem un alt an şi e timpul să îmi pun dorinţe pentru tine… ca fiecare zi ce urmează să îţi rezerve o bucurie specială! La multi ani!

Urări și felicitări de Anul Nou haioase pentru prieteni și rude

Mesaje de Anul Nou. Urări și felicitări pentru Revelion 2022

Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

Viața mea ar fi goală fără tine, dar contul meu din bancă ar fi mai plin! Un an nou fericit!

Sub un cer înalt de stele, şi cu bani şi fără bani, într-un miez frumos de noapte, lumea-şi spune: La mulţi ani! Noul an să fie un an mai bun!

Cățeluș cu părul creț, să ai jeep-ul în coteț și o vilă cu piscină, pe Madonna ca vecină. O lopată pentru bani, la anul și La Mulți Ani!

Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secundă din Anul Nou alături de mine. La mulți ani!

Anul nou… o bucurie
viaţa toată să vă fie!
Bani, maşină, fericire,
Sănătate şi iubire.
Nu-i de-ajuns să le doreşti.
Ţipă, luptă, dă din coate,
Aşa le obţii pe toate!

Vă urăm de Sărbători,
Să nu fiți prea carnivori.
La cârnați și-aperitiv
Să v-opuneți constructiv.
Iară vinul, țuica fiartă,
Să le beți lângă consoartă.
Doar pălinca, în absență,
Să o beți cu abstinență.
La Lotto să dați un tun,
De-o mașină și-un Lăstun,
Iar de nu, pe jos plimbare,
Sănătate la picioare.
Să aveți raport amiabil,
Cu șeful, că-i confortabil.
Cu banii, un pic mai spornici,
Cu jobul să fiți statornici,
Cel puțin o promovare,
Din culcat, drept în picioare.
Chef de muncă de vă trece,
Numărați până la zece,
Și urați cu cana-n mână,
La Mulți Ani și voie bună!

Mult belşug şi sănătate să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban! La mulți ani 2022!

Un an nou cu sănătate/ Voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Previziuni meteo de Revelion 2022: am prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să îți deschizi inima. La Mulți Ani şi un An Nou Fericit!

Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecini să vă vadă. La mulţi ani!

În contul tău nr. 2022 din bancă viaţa a depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli…! La Mulţi Ani 2022!

Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gand şi veselia de altă dată! La mulți ani fericiți!

Ho Ho Ho/ aţi văzut un ren maro?/ Sau un spiriduş în bleu?/ S-aveţi un Revelion bogat/ un An Nou de invidiat/ Sănătate, La mulţi ani şi la mulţi bani!

Lovite-ar trenul fericirii/ Trăsni-te-ar fulgerul iubirii/ Să-ţi cadă în cap un sac cu bani/ Şi un bilet cu La mulţi ani!

În pariul cu viaţa am mai învins un an, am rămas la masa de joc şi am ridicat miza la 2022. Un alt an, o nouă provocare! La mulţi ani!”

Un an nou, cu certificat de garanţie. Oferta valabilă doar în seara de 31 Decembrie 2021. La mulți ani 2022!

Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă!

La Mulţi Ani, 2022!

Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an! La mulți ani, 2022!

Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan! La mulți ani, 2022!

Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!

Un bătrânel cu chipul drag va veni la voi în prag. Să nu-l goniţi, e Moş Ajun şi vă aduce-un an mai bun! La mulţi ani!

Anul nou… o bucurie
viaţa toată să vă fie!
Bani, maşină, fericire,
Sănătate şi iubire.
Nu-i de-ajuns să le doreşti.
Ţipă, luptă, dă din coate,
Aşa le obţii pe toate!

Hai noroc pentru 2022!

Rețetă pentru bucurii și împliniri în 2022

– Se iau 12 luni şi se curăţă foarte bine de amărăciune, mândrie, ură, invidie, frică, irascibilitate şi stres.
– Se împarte fiecare lună în 28 – 31 zile, după caz, astfel ca proviziile să ajungă exact 1 an!
– Fiecare zi se prepară separat: 1 parte muncă, 1 parte linişte, 1 parte veselie şi umor.
Se mai adaugă 3 linguri optimism,1 linguriţă toleranţă, o priză de bun simţ şi … o picătură de speranţă!
Peste aluatul astfel obţinut se toarnă apoi dragoste din belşug!
Preparatul gata făcut se împodobeşte cu un bucheţel de curaj şi încredere în sine.
– Se serveşte zilnic, cu bucurie, la o ceaşcă de cafea înviorătoare şi cu încredere inepuizabilă în Dumnezeu!
Prezenta reţetă nu se compensează, ea este gratuită şi se transmite liber, însoţită de LA MULŢI ANI !

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!