10 melodii potrivite de Halloween

De Unica.ro pe

Fie că mergi la petrecerile de Halloween din oraş, fie că preferi un film de groază ori să faci plăcintă de dovleac, atmosfera de Halloween nu va fi completă…
 …decât pe muzică potrivită.

Iată un top cu cele mai cunoscute, apreciate şi ascultate melodii de Halloween, realizat de Billboard.

1. „Thriller” – Michael Jackson

Pe locul patru în top 100 în anul 1984, hitul regelui pop este cea mai downloadată melodie de Halloween din toate timpurile. „Thriller” este totodată şi cea mai descărcată melodie a artistului, care a făcut vânzări uriaşe de peste 2,8 milioane de dolari, potrivit Nielsen SoundScan.

Dacă vrei să trăieşti adevărata atmosferă a sărbătorii, „Thriller” îţi va insufla supansul terifiant ce învăluie noaptea de Halloween…

2. „Monster Mash” – Bobby „Boris” Pickett & the Crypt-Kickers

Lansată acum jumătate de secol, mai exact în 1962, anul în care a ocupat primul loc în top 100, melodia este de atunci nelispită de la petrecerile de Halloween. Monştri ca Frankenstein, Zombii şi alte creaturi înspăimântătoare jubilează de fiecare dată pe această melodie.

3. „Ghostbusters” – Ray Parker Jr.

Ray Parker Jr., cunoscutul chitarist american, moblizează în fiecare an în noaptea Halloween „vânătorii de fantome” cu această celebră melodie veselă şi ritmată.

Hitul a fost lansat în 1984 şi rămâne unul dintre cele mai încântătoare şi celebre refrenuri despre fantome.

4. „Werewolves of London” – Warren Zevon

Un neînfricat vânător de vârcolaci a fost şi faimosul rocker Warren Zevon, cunoscut de altfel şi pentru melodia „I’ll Sleep When I’m Dead”.

Ascultă aici „Vârcolacii din Londra”, imitaţi inconfundabil de regretatul cântăreţ.

5. „Highway to Hell” – AC/DC

Legendarii rockeri de la AC/DC au ajuns în 1979, când lansau acest hit, direct în top 100 al celor mai bune melodii ale anului. Aşadar, chiar dacă invitaţia nu sună prea tentantă, sigur te va mobiliza să te îndrepţi direct spre o petrecere de pomină.

Ascultă şi alte melodii de Halloween pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2