Massive Attack în concert la Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu pe

Massive Attack, pionerii muzicii electronice, se întorc în România după doi ani de la primul lor concert. Una dintre cele mai inovatoare trupe ale anilor ’90, Massive Attack…
… va cânta pe 27 iunie în Zone Arena, din Bucureşti.

Cu acest prilej, britanicii îşi vor lansa şi cel mai noul album – „Heligoland”, material discografic lansat în premieră în România, după o pauză de aproape 7 ani de la utimul album de studio – „100th Window”.
 
Muzica lor, ce îmbină influenţe funk cu dub, a fost vândută în mai mult de 10 milioane de exemplare în toată lumea, lansând în cei 20 de ani de carieră 5 albume de studio, 2 EP-uri (extended play), 16 single-uri, o compilaţie şi 2 coloane sonore.
 
Daddy G, 3D şi Mushroom au format iniţial proiectul „The Wild Bunch”, în Bristol, dar succesul apare abia când 3D scrie „Manchild-ul” lui Neneh Cherry.
 
Albumul de debut Massive Attack, Blue Lines, cât şi single-ului „Unfinished Sympathy” i-a plasat pe aceştia printre cei mai talentaţi şi iubiţi producători de muzică electronică.
 
Biletele pentru concertul Massive Attack sunt disponibile online la Eventim.ro, în reţelele Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Vodafone sau Sala Palatului.  
 
Până la data de 29 aprilie tichetele se găsesc la următoarele categorii de preţuri: Gazon A – 130 lei, Gazon B – 80 lei, Tribună (pe scaune) – 160 lei.
După această data, preţurile vor de 145 lei pentru Gazon A, 95 lei pentru Gazon B şi 175 lei la Tribună.
 
Concertul Massive Attack se va desfăşura pe scena Zone Arena, din cartierul Floreasca, pe bulevardul Barbu Văcărescu.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro