Foto: se poartă mărţişoarele handmade

De Adina Radu, pe

Mărţişoarele hand made sunt cea mai bună opţiune dacă vrei să faci un cadou special, unic, femeilor din viaţa ta.

Din hârtie sau voal, croşetate sau modelate manual, mai simple sau mai elaborate, mărţişoarele handmade te ajută să ieşi din anonimat atunci când faci cadouri.

Se vede clar diferenţa între un mărţişor kitsch luat „de la tarabă” şi unul unicat, realizat cu drag şi pasiune.

Iată ce ne propun pentru acest început de primăvară designerii de produse hand made.

Mărţişoare din hârtie

Pe blogul hartiacolorată.com am găsit foarte multe mărţişoare vesele şi, desigur, colorate, având ca motive principale florile şi fluturii.

Foto: se poartă mărţişoarele handmade

Din hârtie şi voal

Pe Paperdecor, găseşti câteva mărţişoare care pot fi purtate şi după ce trece luna Martie, pentru că sunt broşe realizare manual din voal şi o hârtie specială. Culorile alese sunt foarte vii şi potrivite pentru prospeţimea adusă de primăvară.

Foto: se poartă mărţişoarele handmade

Mărţişoare croşetate

Pe blogul Handmade by Elena pătrunzi în lumea Elenei. Elena realizează mici opere de artă, chiar şi blogul ei are aerul unui arist care ştie foarte bine ce are de făcut. Şi ea a ales să facă pentru 2011 mărţişoare sub formă de broşe, iar tendinţa este de înţeles: accesoriile sunt la mare căutare în acest an. Broşele sunt croşetate, în diverse culori

Foto: se poartă mărţişoarele handmade

Brăţara magică

O idee atipică, dar potrivită pentru mărţişor este brăţara magică. Brăţara din aţă roşie îşi are originea în Kabbalah, iar trendul l-au dat vedete precum Ashton Kutcher, Britney Spears, David Beckham, Avril Lavigne. Aşadar, dacă vrei să oferi un mărţişor cu poveste alege o astfel de brăţară, despre care se spune că are puterea de a îndeplini orice dorinţă. O gaseşti la Brăţara Magică.

Foto: se poartă mărţişoarele handmade

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!