Lucruri mici care te fac nefericită şi cum să le eviţi

De Diana Zagrean, pe

Sigur nu ştiai câte lucruri îţi fac viaţa mai amară, doar pentru că nu te-ai gândit niciodată la asta. Gesturi, probleme şi nimicuri îţi amărăsc existenţa. Învaţă cum să le înlături sau să le eviţi, ca să fii fericită şi mai senină în fiecare zi.
 

Gânduri negative

Este un fapt dovedit că gândurile negative, criticile, bârfele, etc ne afectează starea de spirit şi vibraţia energetică. Cel mai bine este să te concentrezi pe lucrurile şi gândurile bune şi pozitive care ne înconjoară.

Zăpăceală

Stresul are tot feluld e efecte negative. Toţi avem la un moment dat o zi proastă, în care vărsăm cafea pe noi înainte de şedinţă, după ce am întârziat pentru că am pierdut autobuzul. Nu te descuraja, ia o pauză de 30 de secunde sau 1 minut ca să te aduni şi să te concentrezi.

Străini prost-crescuţi

Este vorba de puhoiul de oameni care se aruncă în metrou înainte ca tu să cobori, de cineva care îţi trânteşte o uşă în nas, sau de o femeia aia care te-a îmbrâncit din sens opus, aşteptând ca tu să-i faci loc pe stradă. În loc să te iei la ceartă cu necunoscuţii care îţi strică ziua, zâmbeşte şi gândeşte-te la ceva frumos.

Părul răvăşit

Ca femeie, ştii foarte bine cât îţi strică întreaga zi un păr neascultător. Dacă te-ai trezit cu o claie de păr greu de aranjat, nu mai dispera şi nu te enerva. Un coc bine prins sau o pălărie interesantă te scot din belea.

Cozile

Nimic nu enervează oamenii mai tare ca o coadă plină de oameni nemulţumiţi. Valul de proastă dispoziţie creşte şi se revarsă asupra ta şi a liniştii tale interioare. Dacă nu trebuie să plăteşti factura chiar acum, pleacă, dacă nu ai încotro, ascultă muzică în căşti sau sună o prietenă pe mobil, ca să treacă timpul în mod plăcut.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro