Ksar Ghilane din Tunisia, oaza visurilor oricărui călator

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 martie 2022, 17:25

Frumoasa oază Ksar Ghilane, considerată a fi cea mai sudică oază din Tunisia si una dintre portile de intrare în desertul Sahara, este locul în care te vei simti ca într-un basm din Sahara pe care ti-o imaginezi, cu dune de nisip fin superbe, de culoare portocalie, întinse pe kilometri, până unde nu mai vezi cu ochii.
Cei mai multi turisti aleg o excursie în Ksar Ghilane care să includă si o noapte de cazare, pentru ca experienta să fie una completă.

Explorează oaza pe camilă

Odată ce ai ajuns în Ksar Ghilane, misteriosii bărbati cu turbane te vor întâmpina călare, cu diverse oferte de închiriere a cămilelor, a cailor, putin mai scumpi decât primele, sau a vehiculelor 4×4, cu care poti porni în descoperirea împrejurimilor.

Oaza Ksar Ghilane este locul perfect pentru a explora desertul călare pe o cămilă, fie că vorbim de câteva ore, în care să prinzi si mirificul apus de soare sau câteva zile, dupa cum se încumetă unii călători mai curajosi, dornici de aventură.

În ceea ce îi priveste pe aventurieri, pot opta pentru o călătorie de opt zile de la Ksar Ghilaine până la oaza Douz sau chiar una de două săptămâni spre El Borma, aproape de granita cu Algeria.

Atractii si distractii locale

Această excursie este una deosebită încă de la început, de la cazare, care se poate face în corturi în stil beduin, echipate cu paturi si pături.

Trăieste această experientă inedită si, în plus, curătă-te si spală-te de nisip în izvoarele termale pe care le vei găsi în zonă, unde poti si înota. La corturi, vei găsi oricum toalete si dusuri, într-un bloc separat.

Geanina Ichim

Sejur Tunisia

Hotel KHEOPS 3*- de la 459 euro/persoana, 7 nopti de cazare all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.kartagotours.ro, telefon +40 264 504 080

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!