„Karate Kid”, o dramă plină de acţiune

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 15:18

Puştiul de 12 ani, Dre Parker (Jaden Smith) ar fi putut deveni cel mai simpatizat băiat din Detroit, dar din cauza mamei sale (Taraji P. Henson) care este detaşată…
cu serviciul, cei doi trebuie să plece în China.

La început, Dre îşi face cu greu prieteni, dar reuşeşte totuşi să înfiripe o relaţie cu Mei Ying – simpatia e reciprocă între cei doi colegi de clasă – până când diferenţele culturale îşi spun cuvântul, iar prietenia celor doi devine imposibilă.

Mai mult, Dre reuşeşte să-şi atragă antipatia lui Cheng, bătăuşul clasei. Dre nu ştie prea bine karate, iar aici, în patria kung fu, Cheng va reuşi să-l pună cu uşurinţă la pământ.

Simţindu-se singur într-o ţara străină, Dre nu are niciun prieten pe care să se bazeze, cu excepţia omului de srviciu, Mr. Han (Jackie Chan). Discretul maestru kung fu, Mr. Han, începe să-l antreneze pe Dre, construind astfel o prietenie ce va izbuti să-l învingă pe Cheng la un campionat de kung fu.

În timp ce Han îl învăţa pe Dre că arta kung fu nu constă numai în pumni şi tehnici de apărare, ci mai mult în maturitate şi calm, Dre îşi da seama că scopul lui în viaţă va fi să-i pună la respect pe cei violenţi.

Filmul îi are în distribuţie pe: Jaden Smith, Jackie Chan şi Taraji P.Henson, iar regia este semnată de Harald Zwart,

Karate Kid / The Karate Kid
va putea fi vizionat începând de vineri 20 august,la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!