Jennifer Aniston, ipostaze fierbinţi în filmul „Horrible Bosses”

De Nicoleta Galeteanu pe

Ne-am obişnuit cu rolurile ei cuminţi şi anoste din comedioare romantice, dar Jennifer Aniston s-a decis, la 42 de ani, să schimbe registrul.
Filmul „Horrible Bosses”, în regia lui Seth Gordon, o aduce pe actriţă într-o ipostază mai puţin obişnuită şi foarte îndrăzneaţă, pentru acest rol actriţa fiind nevoită să renunţe la inhibiţii.

Comedia, care urmează să apară pe ecrane vara aceasta, îi are în centru pe trei angajaţi hărţuiţi de şefii lor, prin diverse metode, drept pentru care aceştia se decid să îi omoare.

Jennifer Aniston, ipostaze fierbinţi în filmul "Horrible Bosses"Alături de o distribuţie masculină de înalt calibru din care fac parte Colin Farrell, de Kevin Spacey, Jason Bateman, Charlie Day sau Jason Sudeikis, Jennifer intrepretează rolul unei şefe stomatolog care îşi hărţuieşte sexual pe  unul din angajaţii săi.

Astfel, actriţa a ales să nu scoată scenele fierbinţi din scenariu şi nici nu a apelat la dublură să le filmeze, după cum se poate observa în trailerul filmului.

Filmul pare să fie promiţător, în afară de toate picanteriile lui, scenariul (scris de Michael Markowitz şi John Francis Daley) inspirat fiind diferit faţă de filmele cu şefi pe care le-am văzut până acum.

Jennifer Aniston, ipostaze fierbinţi în filmul "Horrible Bosses"
Actriţa, care şi-a făcut şi un tatuaj de curând, va putea fi văzută e marile ecrane într-un rol necenzurat şi în filmul lui David Wain, „Wanderlust”, care i-a propus acesteia menage a trois şi droguri, alături de Paul Rudd şi Malin Akerman.

Fimul are premieră pe 7 octombrie în SUA.

Urmăreşte trailerul filmului „Horrible Bosses” în galeria video

Foto: hepta.ro, youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro