Jason Statham – Feromonii in actiune

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 13:23

Scurta autocaracterizare: „Ma cheama Bond, vagabond. Si …
Jason Statham - Feromonii in actiuneScurta autocaracterizare: „Ma cheama Bond, vagabond. Si beau Heineken, nu Martini”. El e Curierul dorintelor tale ascunse. Te incumeti sa le pui in practica?

Jason Statham vrea sa salveze lumea, dar lumea nu-l prea lasa. Pentru ca lumea era obisnuita cu un anumit portret de erou in filmele de actiune. Ah, unde sunt vremurile in care Charles Bronson, Patrick Swayze si, mai tarziu, Bruce Willis, Arnold Schwartzenegger, Sly Stallone ori Mel Gibson ii invatau pe raufacatori conceptul de „lege si ordine”?! Astazi avem, cu tot respectul, un Russell Crowe care se simte mai bine matematician sau viticultor decat gladiator, un Hugh Jackman care-si descopera vocatia terestra, negand-o pe cea mutanta, un Christian Bale mai degraba taciturn decat luptator nocturn in slujba binelui. Noroc cu Daniel Craig, care ii insufla aer proaspat unui star iconic destul de „ponosit”, numitul James Bond.

Traim vremurile crizei de inspiratie, de imaginatie, de ostentatie. Aici intervine Jason Statham, consilierul anti-monotonie. Spre deosebire de majoritatea supereroilor, pare mai scund decat e in realitate. Cu toate astea, arata muuult mai bine! Poate pentru ca aproape toate partiturile lui actoricesti implica urmatoarele etape: „croseu; Jason se alege cu buza umflata; pumni; lovituri de picioare; sange; Jason isi face praf adversarii.”Si coafura rezista, vorba reclamei.

TEXT: Andreea Glodea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!