Jack Daniel’s a dat primele motociclete Harley Davidson

De Unica.ro, pe

Jack Daniel’s şi Harley Davidson au lansat pe 25 octombrie o campanie care aduce împreună unele dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite branduri americane.
„Intră în legendă!” aduce iubitorilor de Jack şi de motoare şansa de a câştiga 7 motociclete marca Harley Davidson. „Legenda premiilor Old No. 7” este întregită de 7 sticle de Jack Daniel’s semnate de legende ale rock-ului românesc, 7 sticle ediţie limitată Jack Daniel’s, 2 butoaie de Jack, numeroase alte premii şi 60.000 vauchere de discount la Harley Davidson.

Campania se desfăşoară până pe 25 ianuarie şi  până acum 3 dintre câştigători şi-au ridicat premiile.

După Silvestru Tompea, din Harghita, au urmat Mugurel Nicolae Ghinescu şi Răzvan Bosinceanu.  

Jack Daniel's a dat primele motociclete Harley Davidson  Mugurel Nicolae Ghinescu este pasionat de motoare şi a vrut să-şi cumpere un HD în trecut, dar nu a reuşit.

A participat la promoţie după ce a văzut comunicarea promoţiei la raft şi şi-a încercat norocul.

A trimis un cod şi a câştigat!

Jack Daniel's a dat primele motociclete Harley Davidson  Răzvan Bosinceanu este cel de-al treilea câştigător al unui HD . Pasionat de motoare, a vrut să-şi achiziţioneze un HD anul trecut, dar a cumpărat un BMW până la urmă!

Bunicul său a avut primul HD în familie, un model din al doilea război mondial pe care l-a primit din US într-o cutie, pe bucăţi şi l-a asamblat singur.

Ce au câştigat cei 3: un Harley XL 883L SUPER LOW cu motor de 883 cm3  şi  53 CP şi capacitate rezervor 17 l.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.legendsride4ever.ro   

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro