Iphone de 150 centimetri, într-un cimitir din Rusia. Oamenii au rămas șocați

De Oana Savin pe
Vizitatorii unui cimitir din Rusia au crezut că au halucinații când au văzut piatra de mormânt a Ritei Shameeva. Tânăra a fost îngropată sub o piatră funerară în formă de iPhone.

Femeia în vârstă de 25 de ani a fost înmormântată sub o piatră funerară masivă ce înfățișează un iPhone, lăsând oamenii care vin la cimitir, fără cuvinte.

Piatra neobișnuită a fost pusă lângă mormântul Ritei dintr-un cimitir din Rusia, la începutul acestui an.

Pe neobișnuita piatră funerară se află o fotografie a tinerei, care stă sprijinită de un pod și este înconjurată de copaci, într-un parc.

Citește și: Facebook va lansa o boxă inteligentă. Ce funcții are dispozitivul

Piatra funerară are chiar și logo-ul Apple desenat pe spate.

Ciudata construcție a fost ridicată de către tatăl fetei.

Rita Shameeva a murit în ianuarie 2016, din cauze necunoscute.

Potrivit trecătorilor, piatra este construită din bazalt și are forma unui iPhone negru, ce tronează asupra celorlalte morminte din cimitirul Ufa.

Am crezut că am halucinații”, a spus un domn care a venit la cimitir și a văzut piatra funerară, citat de Mirror.

„Cum ar putea un smartphone american să apară dintr-o dată în cimitirul nostru? Și unul atât de imens”, a mai spus bărbatul.

Citește și: O femeie în vârstă de 100 de ani se mărită cu iubitul ei cu 26 ani mai tânăr

M-am apropiat și am rămas surprins. Am văzut multe pietre funerare, dar să faci una în formă de iPhone – este o premieră, să fiu sincer. A fost făcută pentru o tânără, din bazalt negru. Foarte neobișnuit”, a comentat el.

Nu se știu multe lucruri despre Rita, în afară de faptul că îi plăcea să călătorească, avea prieteni în Germania și nu se despărțea niciodată de telefonul ei.

Se presupune că ciudata piatră funerară a fost comandată la o firmă din Siberia, care realizează „accesorii pentru moarte”.

Sursă foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro