Întrebări pe care să nu le pui niciodată altei femei

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 29 septembrie 2016, 10:58
Oricât de bine ne simțim în preajma unei noi prietene sunt câteva întrebări pe care ar trebui să le eviți în orice discuție. Sunt multe lucruri care trebuie să rămână private. Iată cinci dintre ele.
  1. De ce ești singură?

Dacă prietena ta este frumoasă, deșteaptă, dar singură e oarecum natural să te întrebi de ce e așa. Poate va răspunde că așa s-a obișnuit sau poate n-a întâlnit persoana potrivită. Există însă și posibilitatea ca ea să răspundă că tocmai a fost înșelată, că a ieșit dintr-o relație toxică sau poate partenerul ei nu este în viață.

De cele mai multe ori răspunsul este că nu știe. Nu e chiar frumos să reaminteștui cuiva că viața lui nu este completă fără un partner de viață.

  1. Ești măritată?

Este ok să pui această întrebare doar când cineva este interesat de persoana pe care o întrebi. Dacă pui această întrebare doar din curiozitate poți crea tensiuni neplăcute.

  1. Când te măriți?

Dacă prietena ta este alături de partenerul ei de viață și niciunul nu poartă verighetă, nu pune această întrebare personală. Nu e treaba ta.

  1. În câte luni ești?

Una dintre cele mai nepotrivite întrebări pe care le poți pune oricărei femei. Se poate ca prietena ta să aibă probleme cu greutatea și o astfel de întrebare nu poate decât să creeze momente penibile. Dacă este însărcinată sigur va vorbi ea prima despre asta.

  1. Când o să ai copii?

Altă întrebare nepotrivită care nu are ce căuta în nicio discuție. Răspunsurile la ea pot fi variate, de la așteptăm să ne așezăm la casa noastră, la vom încerca în următorii ani sau avem probleme de fertilitate. Dacă nu deschide cuplul discuția aceasta, evit-o.

Sursa foto 123rf

Citește și Tot liceul au fost prietene bune, dar una dintre ele a dezvăluit secretul pe care îl ținea de 4 ani

Citește și Cum te poți îmbolnăvi din cauza unei simple ieșiri cu prietenele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!