Întâmpină Noul An în London Eye!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 mai 2022, 15:33

Cunoscută în special pentru celebrul Big Ben, pentru imensul ochi care pare că te privește până în “străfundurile minții”, pentru Tower Brigde, gigantul ce datează din Epoca Victoriană, sau pentru magnifica Westminster Abbey, capitala Angliei, Londra este locul pe care îl aleg mii de turiști nu doar pentru vacanță ci și ca “a doua casă”, cel puțin pentru câtiva ani.
Într-un imperiu al lucrurilor bine făcute, Londra este un gigant magnetic care atrage an de an milioane de călători care vin aici cuceriți de stilul de viață specific londonez, de magia și de voia bună care domină fiecare așezare și construcție.

Una dintre cele mai frumoase capitale ale lumii

De departe, Londra este privită ca fiind una dintre cele mai fabuloase dintre capitalele lumii, un loc magic pe care tot mai mulți se înghesuie să îl descopere. De revelion însă, Londra nu este doar un „muzeul în aer liber” ci este principala scenă pe care se organizează spectacole date în cinstea Noului An, întâmpinat cu artificii magnifice, concerte și dansuri internaționale și multe preparate specifice Regatului Unit.

Se spune că odată ce ai ajuns să cunoști Londra nu vei mai vrea sa „renunți” la acest oraș ce „stă pe buzele” a multor călători.

De revelion, urca în Ochiul Londrei…

În noaptea dintre ani London Eye, simbolul Londrei va fi cu adevărat spectaculos, londonezii vor să pregătească ceva cu totul și cu totul neașteptat care îi va surprinde nu doar pe călători ci și pe locuitori.

Roata cea gigantică va fi luminată cu mii de luminițe, iar capsulele imense în care pot intra peste 20 de persoane îi vor purta pe aventurieri pe culmi nebănuite. Cu un aer futurist, Ochiul Londrei este ceva aproape ireal, în timp ce capsulele din sticlă transparentă oferă călătorilor priveliști amețitoare de 360 de grade asupra fermecătorului oraș. Ne imaginăm cum va arăta cerul în noaptea dintre ani, „bombardat” de artificii colorate din imensa roată a Londrei…
Mădălina Isar

Revelion Londra

Hotel Ibis London Earls Court 3*- de la 579 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, tur de oras cu ghid. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/2263325

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!