Inedit: Ei sunt cei mai sexy profesori din filme

De Adina Radu, pe

Figura de autoritate, puternică şi încrezătoare în forţele proprii este o tematică pe care o abordează toate filmele. Fie vorba de răufăcători sau personajele pozitive, profesorii au fost şi vor fi mereu, caractere sexy… Uite care sunt cei mai îndrăgiţi dascăli din filme:
Indiana Jones
Un mix super între aventură şi ştiinţă, unde mai pui că este şi frumuşel foc. Nu există femeie căreia să nu-i fi plăcut, măcar un picuţ, de Indiana Jones – Harrison Ford – la un moment dat. Este deştept, este curajos şi scapă cu bine din mai toate peripeţiile. Cu el te simţi mereu în siguranţă, chiar şi când mergi prin peşteri cu mulţi şerpi.
Inedit: Ei sunt cei mai sexy profesori din filme
Miss Halsey
Cameron Diaz a jucat rolul domnişoarei Elizabeth Halsey în pelicula Bad Teacher. Nu a fost deloc o profesoară bună şi nici o influenţă pozitivă asupra elevilor săi, însă nu putem spune că nu era sexy. Era chiar mai mult de atât, era foarte senzuală şi emana sexualitate cu fiecare gest pe care îl făcea. Chiar dacă personalitatea era de-a dreptul nefastă, profesoara arăta de milioane.
Inedit: Ei sunt cei mai sexy profesori din filme
Miss Honey
Mai ţineţi minte filmul Matilda? Dacă da, înseamnă că trebuie să vă amintiţi şi de Miss Honey, profesoara fetiţei, jucată de frumoasa actriţă Embeth Davidtz. Era o femeie dulce, inteligentă, delicată şi bună cu toate persoanele din viaţa ei, dar tocmai asta o face sexy: părea o sfântă, dar cu siguranţă bărbaţii se gândesc că ea ar fi foarte bună la pat.
Inedit: Ei sunt cei mai sexy profesori din filme

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!