Şocant? Adevăruri dure pe care trebuie să le ştii

De Sandra S., pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 13:55

Sunt unele lucruri pe care nu ţi le spune nimeni de la bun început, poate nici pe tot parcursul vieţii, însă ajungi până la urmă să le înveţi pe propria piele. Iată despre ce este vorba:
Celorlalţi nu le pasă de tine
Ci le pasă de ceea ce pot obţine de la tine. Societatea este făcută din oameni care au nevoi şi dacă vrei să le intri în graţii, dacă vrei să fii acceptat, plăcut şi chiar respectat, trebuie să deţii ceva sau să fii cineva de care ei au nevoie. Ca să ieşi în evidenţă trebuie să te dezvolţi încontinuu, să fii special, să fii original. Chiar şi când faci lucrurile din dragoste pentru umanitate, oamenii te vor căuta când doar tu le poţi oferi ceea ce nu au deja.
Ceea ce produci nu trebuie să coste bani

Însă oamenii trebuie să poată profita de pe urma ta. Serviciul pe care îl faci pentru ceilalţi nu trebuie neapărat să fie contra cost, însă este vrut de cei din jur doar dacă pot profita de el. De exemplu degeaba eşti tu o femeie foarte drăguţă, blândă, bună, dacă bărbatul pe care îl placi nu consideră că poate obţine ceva de la tine, dacă nu caută ceva de la tine. Mereu s-a pus problema vânzării – trebuie să ştii să te vinzi ca să obţii şi tu, la rândul tău, ceea ce vrei.
Sex: Cât de lung ar trebui să fie un penis?
Nu te placi pentru că nu faci nimic
Adesea ne punem întrebările greşite şi de cele mai multe ori ne punem singuri piedici. De exemplu, în loc să ne întrebăm „cum pot să găsesc un loc de muncă”, ar trebui să ne gândim cum putem deveni oamenii pe care îi caută angajatorii – pentru că lumea în care trăim funcţionează pe bază de troc, ca să obţii ceva, trebuie să oferi ceva la schimb.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!