A ieșit la cină cu un bărbat, însă el i-a furat mașina pentru a se întâlni cu o altă femeie

De Oana Savin pe
Credea că va avea parte de o cină liniștită și frumoasă, însă totul s-a dovedit a fi o întâlnire de coșmar. Bărbatul cu care trebuia să petrecă clipe minunate, i-a furat mașina pentru a se întâlni cu o altă femeie.

Faith Pugh din Memphis, Tennessee, a fost invitată în oraș de un bărbat pe care îl cunoștea din liceu. Femeia nu a stat mult pe gânduri și a acceptat invitația la cină. Însă, pe când se aflau în mașina ei, bărbatul, Kelton Griffin, a rugat-o să intre într-o benzinărie și să îi cumpere țigări, relatează Metro.co.uk.

În momentul în care Faith a ieșit in benzinărie, atât mașina cât și bărbatul dispăruseră.

Citește și: Și-a căutat sora timp de 20 de ani pentru a o găsi în casa de alături

Dar Griffin, în vârstă de 21 de ani, nu a reușit să fugă de tot cu mașina femeii deoarece aceasta era echipată cu un transmițător GPS.

Ea a alertat poliția, care a găsit vehiculul în fața unui cinematograf în aer liber. În cinematograf se afla bărbatul, însoțit de o altă femeie, ce s-a dovedit a fi cea mai bună prietenă a lui Pugh.

Griffin a fost reținut de autorități și așteaptă să fie judecat pentru furt. Bărbatul, care a mai fost arestat în 2016, după ce a prădat un restaurant, a pus-o pe cea de a doua femeie să plătească biletele la film deoarece nu avea niciun ban.

Citește și: S-a măritat fără să știe că este ziua propriei nunți

Sper să stea în închisoare foarte mult timp. Nu vreau să mai vorbesc cu el niciodată”, a declarat tânăra înșelată.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO