Idei de cadouri de Paște DIY

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 08 aprilie 2015, 15:09
Vrei să faci o surpriză celor dragi și să le faci chiar tu cadourile de Iepuraș? Nimic mai simplu, urmează tutorialele propuse de noi și vei face numai surprize plăcute.

Cadouri dulci făcute de tine rapid

Dacă vrei să faci niște cadouri pentru cei mici, încearcă să iei o pungă de marshmallows (la standul de jeleuri din supermarket, sunt un fel de spumă dulce) și să faci animăluțe, pictând cu ciocolată pe ele. Vezi cum faci fețe de văcuțe, puișori sau iepurași cu migdale și ciocolată.

Ouă surpriză, cu bijuterii sau cadouri mici înăuntru poți să faci și mai rapid, golind un ou de conținut, vopsind jumătate din coajă și umplând coaja colorată cu un cadou drăguț. Ca să ascunzi gaura din coaja de ou, lipește o hârtie de brioșă, un căpăcel colorat, etc.

Pentru ambalat cadouri tematice, vopsește niște cofraje de ouă din carton în culori tari și lipește fundițe și hârtie colorată de ambalaj.

Pernuță animăluț de Paște

Dacă vrei să faci cadou o pernă decorativă în formă de animăluț (pui, rățușcă, peștișor, iepuraș), nu ai nevoie să dai câteva zeci sau sute d elei pe una plină de vopseluri toxice din China.

Vezi mai jos cum poți să faci chiar tu astfel de perne-jucărie pentru cei mici și mari de la Iepurașul de Paște.

Sursa foto ouă de Paște DIY: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!