HIFIarena, noutăţi pentru pasionaţii de gadgeturi

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cele mai noi concepte în materie de tehnologie HI-FI pot fi testate, începând de astăzi, şi de piaţa autohtonă. Aflată la cea de-a saptea ediţie, galeria HIFIarena promite sa impulsioneze şi în acest an…

… interesul celor pasionaţi de sunetul si imaginea de calitate, prin prezenţa celor mai moderne şi inovatoare soluţii în domeniu.

Cei mai cunoscuţi producători de gadgeturi şi electronice au demonstrat, încă o dată, că tehnologia nu prezintă limite.

Astfel, dacă plasma şi sistemul audio achiziţionate anul trecut nu mai sunt la modă, le poţi inlocui fără ezitare cu noile echipamente de sunet şi tehnologii video avansate, care pot fi admirate la expoziţia anuală, găzduită timp de patru zile de Radisson SAS Hotel din Bucureşti.

Pentru clienţii fideli Sony, producătorul suedezo-coreean lansează cel mai uşor notebook din lume, VAIO X, precum şi noi modele din această gamă, dintre care ergonomic NW, seria multicoloră VAIO CW sau varaianta ultraportabilă Mini
W.

Dacă laptop-urile se vor cât mai mici, expozanţii au surprins, pe de altă parte, prin proiectoarele imense şi sistemele home cinema/theatre surround foarte subţiri, plasmele mari cu lentile de mare performanţă, variante imbunatatiţe cu sisteme stilizate de sunet şi o claritate reală a imaginii şi culorilor.

Printre acestea se numără noul prototip de televizor LCD Panasonic, cu un consum de doar 90 KWh pe an, ultimul proiector marca JVC produs de Asesoft sau cea mai nouă plasmă Viera.

Cei pasionaţi de fotografie pot incerca noile camere foto de la Panasonic, Walkman si Sony, precum si camerele video HD, sau playere de înaltă rezoluţie.
Si cum calitatea are costul ei, plaja de preturi este stabilita in functie de configuraţie, „mai mari sau mai mici”, spun expozanţii, dar care pot ajunge până la un milion de euro.

Expoziţia reuneste 100 de mărci anul acesta, in timp ce anul trecut evenimentul a adunat produse din aproximativ 160 de mărci.

Evenimentul este deschis până duminică, între orele 10.00 şi 20.00, tariful de vizitare fiind de 30 de lei.


Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro