George Clooney s-a căsătorit… într-o reclamă

De Nicoleta Galeteanu, pe

Eternul burlac al Hoollywood-ului s-a răzgândit în privinţa mariajului. În ciuda poziţiei sale vehemente împotriva căsătoriei, George Clooney a ajuns totuşi în faţa altarului, ce-i drept, într-o reclamă.
Actorul, care a exclus definitiv o viitoare căsătorie în această lume (poate în următoarea), apare într-o reclamă foarte haioasă pentru o bancă norvegiană.  

În reclamă, burlacul se însoară cu o femeie, după o aventură de o noapte. El pare să fie în culmea fericirii, dar ea se află într-un şoc emoţional puternic, la fel cum probabil s-ar simţi luptătoarea de wrestling Stacy Keibler – actuala prietenă a actorului – dacă actorul i-ar propune asta.

Aceasta se trezeşte singură, vede rochia de mireasă şi pozele de la nuntă, în care apare alături de un bărbat cu cap de cal, realizând şocată că s-a căsătorit.

În următorul moment, George Clooney îşi face apariţia, o sărută drăgăstos pe soţia sa şi îi arată viitorul lor cămin.

Judecând după reacţie, impusă desigur de conceptul reclamei, personajul feminin care joacă rolul soţiei lui George Clooney în reclamă nu pare să fie o celebritate a cinematografiei scandinave. Dar mimica stupefiată de pe chipul actriţei aduce foarte mult cu privirea actorului când se „holba la capre”. Să nu îi fi plăcut nici ei filmul?

Află aici care au fost iubitele lui George Clooney şi cine a fost singura sa soţie.

Urmăreşte geniala reclamă mai jos şi imaginează-ţi că eşti în locul talentatei actriţei.

Foto: YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!